Ειδική και Τακτική συνεδρίαση σήμερα Τρίτη για το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας

Την Τρίτη 9 Μαΐου στις 2:30 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ελασσόνας, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ελασσόνας, με δέκα θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους Αγιάς, Κιλελέρ, Τυρνάβου, Τεμπών και Φαρσάλων για την υλοποίηση της πράξης «Συντήρηση και αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων σε Γυμναστήρια, Γήπεδα και Αθλητικά Κέντρα της Π.Ε. Λάρισας». Εισηγητής Ν. Γάτσας.
2. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.
3. Κατανομή και απόδοση της χρηματοδότησης ύψους 89.715,22 € για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.
4. Απόδοση της χρηματοδότησης ύψους 14.456,00 € για την υλοποίηση του Προγράμματος Σχολικού Τροχονόμου την περίοδο Ιανουάριος – Ιούνιος 2023. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.
5. Έγκριση υποβολής συμπληρωματικού αιτήματος στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης για το Πρόγραμμα απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55 – 67 ετών (για μία θέση ΔΕ οδηγών με Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας). Εισηγητής Ν. Γάτσας.
6. Γνωμοδότηση για την συνέχιση λειτουργίας του παραρτήματος του νηπιαγωγείου Καλλιθέας στον Οικισμό Καλυβίων. Εισηγητής Ν. Γάτσας.
7. Έγκριση της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής Α. Καλύβας.
8. Έγκριση συμβιβαστικής λύσης για την εκποίηση προσκυρωτέας έκτασης στην Κοινότητα Ελασσόνας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.
9. Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Κοινότητα Καλλιθέας. Εισηγητής Ν. Γάτσας.
10. Αποδοχή της παραχώρησης κατά χρήση δύο απορριμματοφόρων από τον Δήμο Λαρισαίων. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

Θα ακολουθήσει ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 3:30 το μεσημέρι, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη, τον καθορισμό τρόπου χρήσης των χώρων για την προεκλογική προβολή των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.