Ακόμα τρεις γυναίκες στο συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας»

Ακόμη τρεις νέες υποψήφιες με το συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας» ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης, Δήμαρχος Ελασσόνας, Νίκος Γάτσας.

Πρόκειται για την Σούλα Γκέκα, υποψήφια στη δημοτική κοινότητα Βερδικούσιας, τη Φρειδερίκη Παληαδάμου - Καριπίδη, υποψήφια στην δημοτική κοινότητα Ελασσόνας και την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Λίτσα Μπόλη - Δεληντσιώτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Σούλα Γκέκα είναι η νέα υποψήφια του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Βερδικούσιας. Είναι επαγγελματίας της εστίασης και δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας. Αγαπά τον τόπο της και στηρίζει τις δράσεις για την νεολαία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Η Φρειδερίκη Παληαδάμου - Καριπίδη είναι η νέα υποψήφια του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Ελασσόνας. Είναι τεχνολόγος ακτινολόγος και υπηρετεί στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας. Είναι εθελόντρια στο καταφύγιο αδέσποτων του Δήμου Ελασσόνας και για πολλά χρόνια υποστηρίζει τις δράσεις του δήμου για την προστασία και την ευζωία των ζώων.

Η Λίτσα Μπόλη - Δεληντσιώτη είναι η νέα υποψήφια του συνδυασμού μας για το Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι εκπαιδευτικός του Επαγγελματικού Λυκείου Ελασσόνας, συμμετέχει ενεργά σε κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις και είναι Αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Βαροσίου. Κοινός μας στόχος να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα της Ελασσόνας και της ευρύτερης περιοχής μέσα από την παιδεία, τον πολιτισμό και την παράδοση. 

 Θέλω να τις ευχαριστήσω για τη συμμετοχή τους στη «Δύναμη Συνεργασίας» και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.