Τελετή λήξης και απονομή πιστοποιητικών σε «Βοηθούς Μαγείρων» στον Δήμο Ελασσόνας:

 Ο Δήμος Ελασσόνας και η Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και  Διά Βίου Μάθησης υποδέχονται και συγχαίρουν την πρώτη σειρά πιστοποιημένων «Βοηθών Μάγειρα», σε μία εορταστική εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 και ώρα 11:00 στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου Ελασσόνας και συγκεκριμένα, στον εξωτερικό χώρο των ΚΑΠΗ.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει η απονομή των πιστοποιητικών παρακολούθησης και στη συνέχεια, οι καταρτιζόμενοι/ες σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές τους, θα επιδείξουν τις νεοαποκτηθείσες δεξιότητες και την τεχνογνωσία τους στη μαγειρική τέχνη,  μέσω ενός απολαυστικού μπουφέ που θα παρατεθεί προς τιμήν  της Τρίτης Ηλικίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για την επιτυχή υλοποίηση και ολοκλήρωση του προγράμματος κατάρτισης, συνεργάστηκαν περαιτέρω, στο πλαίσιο του  Μνημονίου Συνεργασίας  μεταξύ του Δήμου Ελασσόνας και της Δ.ΥΠ.Α., το Τμήμα Διά Βίου Μάθησης, ο Ο.Κ.Π.Α.Π. Δήμου Ελασσόνας, η Δ/νση του Κ.Ε.Κ. Δ.ΥΠ.Α. Λάρισας, το Τμήμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και ΒΝΣ Δ/νσης Δ.ΥΠ.Α. Θεσσαλίας, καθώς και  το σύνολο των εκπαιδευτών και εκπαιδευτριών του προγράμματος.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Νίκος Γάτσας, απευθυνόμενος στο νέο εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, που έρχεται να ενισχύσει την τοπική γαστρονομική κοινότητα, ανέφερε, χαρακτηριστικά, ότι, «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης επαγγελματικής κατάρτισης Βοηθών Μαγείρων στον Δήμο Ελασσόνας, αλλά και ικανοποιημένοι, που στο πλαίσιο της Διά Βίου Μάθησης, ολοένα και αποτελεσματικότερα, σφυρηλατούνται συνεργασίες και αναδύονται πρωτοβουλίες που φέρνουν κάθε εκπαιδευόμενο και εκπαιδευόμενη στο επίκεντρο της δημιουργικότητας και της παραγωγικότητας και  συγχρόνως, ευνοούν τη σύσφιξη των δεσμών των μελών της Κοινότητας. Ο Δήμος Ελασσόνας συνεχίζει και θα συνεχίζει σταθερά, στην εδραίωση και ανάπτυξη της Διά Βίου Μάθησης, διευρύνοντας τον ορίζοντα των συνεργασιών και των δυνατοτήτων εκπαίδευσης. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη μελλοντική σταδιοδρομία των πιστοποιημένων Βοηθών Μαγείρων, και τους ευχαριστούμε προκαταβολικά και θερμά για το πνεύμα προσφοράς και αγάπης με το οποίο θα μαγειρέψουν για τους σεβάσμιους και πολυαγαπημένους ηλικιωμένους της Κοινότητάς μας».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.