Την υποψηφιότητα του Προκόπη Καφανέλη ανακοίνωσε ο Νίκος Ευαγγέλου

Τη συμμετοχή του Προκόπη Καφανέλη, με καταγωγή από το Δομένικο Ελασσόνας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΑλλάΖουμε», ανακοίνωσε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Ευαγγέλου.

Αναλυτικά ανακοίνωση: 

“Στον δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές, που θα γίνουν τον ερχόμενο Οκτώβριο, η παράταξη και εγώ ως επικεφαλής της, φιλοδοξούμε να σχηματίσουμε ένα ψηφοδέλτιο, που θα απαρτίζεται από ανθρώπους που είναι καταξιωμένοι και μαχητές στον τομέα τους.

Σε αυτό το πλαίσιο και σε αυτόν τον αγώνα, συμμετέχει από σήμερα και ο Προκόπης Καφανέλης, ως υποψήφιος, στο ψηφοδέλτιο της παράταξης μας. Κατάγεται από το μαρτυρικό Δομένικο του πρώην δήμου Ποταμιάς. Είναι νοσηλευτής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και συγκεκριμένα στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Εδώ και χρόνια στέκεται δίπλα στον συνάνθρωπό του την στιγμή που υπάρχει ανάγκη.

Ως υποψήφιος θα είναι κοντά στον δημότη της Ελασσόνας προκειμένου να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων του. Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» δομεί την δημοτική ομάδα που θα αλλάξει την Ελασσόνα. Ο Προκόπης Καφανέλης είναι μια σημαντική προσθήκη με αναφορά στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο”.


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.