Ο Θανάσης Καϊμακάμης είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού «Δύναμη Συνεργασίας»

 Σε μία ακόμη ανακοίνωση υποψηφιότητας προχώρησε ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας.

Πιο συγκεκριμένα ανακοίνωσε τον Θανάση Καϊμακάμη ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με το συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας».

Σε ανάρτηση του αναφέρει:

«Η αγάπη του Θανάση για τη γενέτειρα του, την Ελασσόνα μας, τον ώθησε να πάρει την απόφαση μετά το πέρας των σπουδών του να επιστρέψει, ώστε να προσφέρει στον τόπο του.

Ο Θανάσης εργάστηκε για πολλά έτη σε ιδιωτική επιχείρηση του κλάδου της ζωικής παραγωγής της περιοχής μας προσφέροντας απλόχερα την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες του στους κτηνοτρόφους μας. Τα τελευταία χρόνια επιχειρεί συστηματικά στον κλάδο της κρεοπαραγωγού βοοτροφίας, ενώ προσφέρει εθελοντικά στο κοινωνικό σύνολο μέσω της ενασχόλησης του με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η καθημερινή του επαφή με τους συμπολίτες του και δη με τους γεωργοκτηνοτρόφους και η όρεξη για μεγαλύτερη προσφορά στον τόπο μας συνέτειναν στην απόφασή του να συμμετάσχει στις εκλογές. 

Η γνωριμία και οι συζητήσεις μας ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, αφού εκτός από έναν σπουδαίο επιστήμονα, κτηνοτρόφο και εθελοντή ανακάλυψα έναν εξαίρετο χαρακτήρα, με ευγένεια και θετική ενέργεια. 

Ο Θανάσης είναι ένα από τα ελπιδοφόρα παραδείγματα νέων της περιοχής μας και η παρουσία του στις επικείμενες εκλογές με το συνδυασμό μας ενσαρκώνει το όραμα μας για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα αποτελέσει εχέγγυο για τη συμμετοχή των νέων στην αυτοδιοίκηση για πολλά χρόνια.

Εύχομαι στον Θανάση Καϊμακάμη Καλή Επιτυχία».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.