Εγκαινιάστηκε δανειστική βιβλιοθήκη στο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδίου

 Παρουσία της υπεύθυνης προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας κας Κωνσταντίνας Χατζημίχου, αλλά και της συγγραφέως κας Δέσποινας Γκουτζολίκα, εγκαινιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες η νεοσύστατη δανειστική βιβλιοθήκη του Δημοτικού Σχολείου Λιβαδίου. 

Προηγήθηκε μία όμορφη εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα του Ζάννειου Πνευματικού Κέντρου, με απονομή επαίνων στους μικρούς βιβλιόφιλους για τη φιλαναγνωστική τους δεινότητα και βιβλιοπαρουσιάσεις από τα παιδιά, αλλά και από την προσκεκλημένη συγγραφέα κ. Γκουτζολίκα. 

Η Διεύθυνση του σχολείου & η Παιδαγωγική Ομάδα του Προγράμματος για την προώθηση της βιβλιοφιλίας –φιλαναγνωσίας με ανακοίνωσή της ευχαριστεί το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου που «πίστεψε και στήριξε ποικιλοτρόπως τη Δραστηριότητα αυτή, καθόλη τη διάρκεια του έτους, προς όφελος τόσο του μαθητικού δυναμικού όσο και όλων των εμπλεκομένων μελών της. 

Η άμεση πρόσβαση στην πηγή της ανάγνωσης, η αυξημένη συχνότητα των δανεισμών και άρα ο μεγάλος αριθμός αναγνώσεων, επισφραγίζει την επιτυχία!».

Πηγή: eleftheria.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.