Σε Ελασσόνα και Τσαριτσάνη ο ευρωβουλευτής Πετρος Κόκκαλης - Στη Λάρισα ο Τσακαλώτος

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λάρισας με εκδηλώσεις και ομιλίες σε όλο το νομό.

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου, ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης και το μέλος της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής Μακρίνα-Βιόλα Κώστη θα επισκεφτούν την Ελασσόνα. 

Θα περιοδεύουν στην αγορά της πόλης, ενώ θα επισκεφτούν και την Τσαριτσάνη, για ολοκληρώσουν στις 19.30 στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνα, όπου και θα πραγματοποιήσουν ομιλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Την Τρίτη 20 Ιουνίου θα επισκεφθεί τη Λάρισα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, που θα μιλήσει στις 20.00 το απόγευμα σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία ταχυδρομείου.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 14:00 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τα επιμελητήρια του νομού, ενώ στις 17:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ και στη συνέχεια θα περιοδεύσει στην αγορά της Λάρισας.

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου θα βρεθεί στην Αγιά η ευρωβουλευτής, Έλενα Κουντουρά. Στο πρόγραμμά της θα επισκεφθεί την αγορά της Αγιάς στις 11 το πρωί, όπου και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους.

Στις 12:30 θα βρεθεί στη Σωτηρίτσα στο κτίριο της ΔΕΥΑ , όπου θα συναντηθεί με φορείς του Τουρισμού, όπως θα υπάρξει και συνάντηση με τον δήμαρχο, Αντώνη Γκουντάρα. Στις 19:30 ακολουθήσει ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση με ομιλία της στην Μελιβοία.

Την ίδια μέρα θα βρίσκονται στα Φάρσαλα οι: Φάνης Κουρεμπές μέλος ΚΕ και υπεύθυνος του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ και το μέλος της ΚΕ πρώην βουλευτής Χρήστος Μπιάλας. Στο πρόγραμμά τους θα επισκεφτούν χωριά του Δήμου Φαρσάλων, συνεταιρισμούς της περιοχής και στις 19:30 θα μιλήσουν σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στα Φάρσαλα.


A.N.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.