Τελετή λήξης και απονομή πιστοποιητικών σε «Βοηθούς Μαγείρων» αύριο Τετάρτη στην Ελασσόνα

 Ο Δήμος Ελασσόνας και η Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και  Διά Βίου Μάθησης υποδέχονται και συγχαίρουν την πρώτη σειρά πιστοποιημένων «Βοηθών Μάγειρα», σε μία εορταστική εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 11 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου Ελασσόνας και συγκεκριμένα, στον εξωτερικό χώρο των ΚΑΠΗ.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει η απονομή των πιστοποιητικών παρακολούθησης και στη συνέχεια, οι καταρτιζόμενοι/ες σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές τους, θα επιδείξουν τις νεοαποκτηθείσες δεξιότητες και την τεχνογνωσία τους στη μαγειρική τέχνη,  μέσω ενός απολαυστικού μπουφέ που θα παρατεθεί προς τιμήν  της Τρίτης Ηλικίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για την επιτυχή υλοποίηση και ολοκλήρωση του προγράμματος κατάρτισης, συνεργάστηκαν περαιτέρω, στο πλαίσιο του  Μνημονίου Συνεργασίας  μεταξύ του Δήμου Ελασσόνας και της Δ.ΥΠ.Α., το Τμήμα Διά Βίου Μάθησης, ο Ο.Κ.Π.Α.Π. Δήμου Ελασσόνας, η Δ/νση του Κ.Ε.Κ. Δ.ΥΠ.Α. Λάρισας, το Τμήμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και ΒΝΣ Δ/νσης Δ.ΥΠ.Α. Θεσσαλίας, καθώς και  το σύνολο των εκπαιδευτών και εκπαιδευτριών του προγράμματος.


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.