Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίδειξη πρώτων βοηθειών στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας από τον ΕΕΣ (φωτ.)

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 146 ετών από την ίδρυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Περιφερειακό Τμήμα Ελασσόνας έκανε στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας μαθήματα πρώτων βοηθειών σε πολίτες του Δήμου Ελασσόνας με επικεφαλή την εκπαιδεύτρια του τμήματος κα Μαρία Καραγιάννη και την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών του τμήματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Φρόσω Καρκαβανίδου, ο Αντιδήμαρχος Υγείας κ. Αθανάσιος Ζιώγας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Διονύσης Μπαλούκας η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠ Δήμου Ελασσόνας κα Έλενα Ταζέ, , ο πρόεδρος του Περιφ. Τμήματος Ελασσόνας και μέλος της κεντρικής διοίκησης του ΕΕΣ κ. Γιάννης Μπαρλαγινάνης, το μέλος του ΔΣ του Περιφ. Τμήματος Ελασσόνας του ΕΕΣ κα Μαρία Δημολιού και πλήθος πολιτών. 

Σημαντική προσφορά για τους πολίτες του Δήμου Ελασσόνας είναι η χορηγία του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή από τον ΟΚΠΑΠ Δήμου Ελασσόνας στο περιφερειακό τμήμα ΕΕΣ Ελασσόνας. 

Τον απινιδωτή παρέδωσε ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γάτσας στην εκπαιδεύτρια του περ. τμήματος κα Μαρία Καραγιάννη. 

Α.Ν.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.