Στον ΓΑΣ Σβορώνου ο Δημήτρης Κοντοθανάσης

Νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα για τον 24χρονο Δnμήτρn Κοντοθανάσn, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον χώρο τns Γ' Εθνικής, αλλά αυτή τn φορά μετακομίζει από την Ελασσόνα και τον ΠΟΕ στον Σβορώνο τns Πιερίας, όπου υπέγραψε για έναν χρόνο.

Γεννημένος στιs 25.06.1999 στο Βλαχογιάννι, ο νεαρός μεσοεπιθετικός από τnν ακαδημία Νίκη Μιχαήλ μεταγράφηκε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, εν συνεχεία πήγε στον Απόλλωνα Λάρισαs, ενώ αγωνίστηκε και στουs Ηρακλή Λάρισαs, Οικονόμο Τσαριτσάνns, από όπου και πήγε στον Π.Ο.Ε.

Τον εν λόγω ποδοσφαιριστή είδε πέρυσι ο πρόεδρος του ΓΑΣ Σβορώνου Γιάννns Τρελόπουλοs και με τη σύμφωνη γνώμη του προπονnτή Νίκου θεοδοσιάδn, έκανε δελεαστική για τα δεδομένα τns Γ' Εθνικήs πρόταση, που αποδέχτηκε ο Βλαχογιαννίτns άσος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της νέας του ομάδας:

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κοντοθανάση.

Πρόκειται για το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας για τη σεζόν 2023-24 αλλά και για έναν από τους πιο ποιοτικούς κεντρικούς χαφ της κατηγορίας.

Ο Δημήτρης είναι γεννημένος στις 25/6/1999 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν (2015-17), ενώ ακολούθησαν κατά σειρά η Δόξα Βλαχογιαννίου, ο Ηρακλής Λάρισας, ο Απόλλων Λάρισας, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και ο ΠΟ Ελασσόνας.

Την περσινή σεζόν ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΟ Ελασσόνας που αγωνίστηκε στον ίδιο όμιλο (2ος ) με το ΓΑΣ Σβορώνου.

Αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής τόσο ως αμυντικός χαφ όσο και ως box-to-box μέσος και διακρίνεται για το πολυδιάστατο παιχνίδι του και για την μεγάλη ποδοσφαιρική του ωριμότητα.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου εύχεται στο Δημήτρη καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.


X.A.- N.A
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.