«Καρέ» νέων υποψηφίων ανακοίνωσε ο Νίκος Γάτσας

Τέσσερις νέους υποψηφίους με τον συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας», για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Γάτσας.

Πρόκειται για τους, Θανάσης (Σάκης) Παπακωνσταντίνου (υποψήφιος στη δημοτική κοινότητα Ελασσόνας), Νικολέτα Γκουντούλα (υποψήφια στη δημοτική κοινότητα Βλαχογιαννίου), Νίκος Γκρούμτσιας (υποψήφιος στη δημοτική κοινότητα Κοκκινόγης) και Παρασκευή Βαλδούμα (υποψήφια στη δημοτική κοινότητα Λυκουδίου).

Αναλυτικά, σε ανάρτηση του αναφέρονται τα εξής:

"Η Νικολέτα Γκουντούλα είναι μία νέα δραστήρια γυναίκα με διάθεση προσφοράς στο Δήμο και την κοινότητα. Θα είναι υποψήφια μαζί μας στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας για τη δημοτική κοινότητα Βλαχογιαννίου.

Ο Θανάσης (Σάκης) Παπακωνσταντίνου εργάζεται στο ΕΚΑΒ ως διασώστης - πλήρωμα ασθενοφόρου και κατάγεται από το Μικρό Ελευθεροχώρι. Θα είναι υποψήφιος μαζί μας στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας για τη δημοτική κοινότητα Ελασσόνας. 

Ο Νίκος Γκρούμτσιας είναι ο νεότερος υποψήφιος του συνδυασμού μας, απόφοιτος ηλεκτρολογίας ΕΠΑΛ με εξαιρετικό ταλέντο στο κλαρίνο. Είναι μέλος του ΔΣ του Μορφωτικού Συλλόγου Κοκκινόγης και αγαπάει τη μουσική, την παράδοση και τον πολιτισμό. Θα είναι υποψήφιος μαζί μας στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας για τη δημοτική κοινότητα Κοκκινόγης.

Η Παρασκευή Βαλδούμα είναι η νέα και δυναμική υποψήφια του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Λυκουδίου. 

Θέλω να τους ευχαριστήσω για την συμμετοχή τους στη «Δύναμη Συνεργασίας» και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία".

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.