Κέλλας: Στηρίζουμε έμπρακτα παραγωγούς και καταναλωτές

 Στη λαϊκή αγορά της Τετάρτης, με κλιμάκιο της ΔΕΕΠ Λάρισας, βρέθηκε ο βουλευτής ΝΔ Χρήστος Κέλλας, για να συνομιλήσει με παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές.

Ο Λαρισαίος πολιτικός ευχαρίστησε τους ανθρώπους των λαϊκών αγορών για τη συμβολή τους στη διατροφική αυτάρκεια των νοικοκυριών, καθώς διαπίστωσε, για μια ακόμη φορά, πως οι λαϊκές αγορές αποτελούν το καταφύγιο του καταναλωτή για φθηνά και ποιοτικά προϊόντα, αναφέροντας:

«Βρισκόμαστε, σήμερα, στη λαϊκή αγορά της Τετάρτης, για να συνομιλήσουμε με ανθρώπους, που παλεύουν καθημερινά για το μεροκάματο, στηρίζουν τα νοικοκυριά, αγωνίζονται για την ανάπτυξη του κλάδου τους και αξίζουν όλο μας το ενδιαφέρον. Τους ευχαριστούμε γιατί προσφέρουν, σε καλές τιμές, ποιοτικά προϊόντα στους συμπολίτες μας, που φτάνουν από το χωράφι κατευθείαν στους καταναλωτές».

Ο κ. Κέλλας, αφού επεσήμανε ότι “ο νόμος για το υπαίθριο εμπόριο εφαρμόζεται υποδειγματικά”, πρόσθεσε:

«Οι λαϊκές αγορές, συνθέτουν μια μικρή κοινωνία, που αντικατοπτρίζει τις πραγματικές ανάγκες του κόσμου. Οφείλουμε να τις αναπτύξουμε και να τις κάνουμε πιο ανταγωνιστικές, σύγχρονες και ασφαλείς. Προχωράμε σταθερά, τολμηρά μπροστά και τη νέα τετραετία, με σχέδιο για τον αγροτικό κόσμο, μέσα από την αύξηση γεωργικών εκτάσεων για παραγωγή βιολογικών προϊόντων, από το 9,1% στο 16,4%, με δικαιότερες και ταχύτερες αποζημιώσεις, μέσα και από την επικαιροποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ, με την επιστροφή του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο, με νέα αρδευτικά έργα, που θα ωφελήσουν πάνω από 100.000 αγρότες».

Τέλος, ο κ. Κέλλας, κάλεσε τους πολίτες, σε καθολική συμμετοχή και σθεναρή στήριξη της ΝΔ στις κάλπες της 25ης Ιουνίου, σημειώνοντας:

«Η κυβέρνησή μας τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια, παρά τις αλλεπάλληλες εξωγενείς κρίσεις, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, κατάφερε να κρατήσει την οικονομία, αλλά κυρίως την κοινωνία, όρθια. Σήμερα, αντικρίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία ασφάλειας, ευημερίας και προόδου. Και από εδώ, από το προπύργιο της ελληνικής οικογένειας, τη λαϊκή αγορά,  καλώ όλους τους πολίτες, να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για μια αυτοδύναμη Ελλάδα, με προκοπή, ανάπτυξη, επενδύσεις, καλύτερους μισθούς και λιγότερες ανισότητες. Στις 25 Ιουνίου, συνεχίζουμε, μαζί με τους πολίτες, σταθερά, τολμηρά, μπροστά».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.