Δήμος Ελασσόνας: Ξεκινάνε οι ασφαλτοστρώσεις σε Βαρόσι και Άγιο Αρσένιο

Τη σύμβαση για τη νέα εσωτερική οδοποιία στο Βαρόσι και τη συνοικία Αγίου Αρσενίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας με τον εκπρόσωπο της εταιρείας «ΘΕΡΓΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Ε.», με έδρα την Λάρισα, κ. Θεόδωρο Γιαννούκα.

Το έργο έχει τίτλο "Εσωτερική Οδοποιία στην κοινότητα Ελασσόνας" προϋπολογισμού 136.400,00  € (με ΦΠΑ 24%) και χρηματοδοτείται από κονδύλια της ΣΑΤΑ.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου μας, καθώς με τις μελέτες που συντάσσει, μας βοηθάει να διασφαλίσουμε καλύτερες υπηρεσίες για τους δημότες μας. Η επέκταση δόμησης της πόλης της Ελασσόνας τα τελευταία χρόνια, έχει δημιουργήσει πάρα πολλές οδούς μέσα στον αστικό κλοιό της πόλης, χωρίς ασφαλτόστρωση και καθημερινά ταλαιπωρείται μεγάλος αριθμός πολιτών με την διέλευση των οχημάτων τους από αυτούς. Οι συγκεκριμένες ασφαλτοστρώσεις έρχονται να συμπληρώσουν ένα μεγάλο έργο ασφαλτοστρώσεων που υλοποιείται σε όλο το δήμο μας. Έχουν ολοκληρωθεί τις τελευταίες ημέρες οι ασφαλτοστρώσεις εντός οικισμών σε όλες τις κοινότητες του δήμου μας, και με το πέρας των εργασιών της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης, καθώς και τον συνδέσεων φυσικού αερίου στην πόλη της Ελασσόνας, θα συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα με συντηρήσεις ασφαλτοστρώσεων εντός πόλης».

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από τη ΣΑΤΑ και αφορά σε εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης οδών εντός του σχεδίου πόλης Ελασσόνας στις οδούς:

  • «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ» από τη συμβολή της με την οδό «Μητρ. Σεβαστιανού» έως τη συμβολή της με την οδό «Μελούνας»
  • «ΔΩΔΩΝΗΣ»
  • «ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ»
  • «ΛΕΩΝΙΔΑ»
  • «ΜΑΛΛΟΙΑΣ»
  • «ΔΕΛΦΩΝ» από τη συμβολή της με την οδό ΜΑΛΛΟΙΑΣ έως τη συμβολή της με την οδό ΛΕΩΝΙΔΑ
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.