Ε. Λιακούλη: «Ραντεβού την Κυριακή, στο “πατρικό μας σπίτι”»

 Περιοδεία στο κέντρο της Λάρισας πραγματοποίησε την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής την τ. Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υπ. Βουλευτή Λάρισας,  Ευαγγελία Λιακούλη, με τη συμμετοχή στελεχών και μελών του, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολίτες, σε ένα εγκάρδιο κλίμα θερμής επιδοκιμασίας  του μαρτυρούσε πως η δυναμική άνοδος του ΠΑΣΟΚ είναι προ των πυλών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ανταπόκριση των νέων στην παρουσία του κλιμακίου ήταν -για ακόμα μια φορά- εντυπωσιακή, με τη νέα γενιά Λαρισαίων να επιδεικνύει έντονο ενδιαφέρον για τις προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ που αφορούν ειδικά στα νιάτα του Τόπου μας. Η Ευαγγελία Λιακούλη ανέλυσε πως «όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Για εμάς, προτεραιότητα είναι η στήριξη της νέας γενιάς. Με ένα καινοτόμο, βιώσιμο αναπτυξιακό σχέδιο για πολλές καλές θέσεις εργασίας. Με επιδότηση εργοδοτικών εισφορών για την πρόσληψη νέων με πλήρη απασχόληση. Με φορολογικά κίνητρα για νέους επιχειρηματίες και επαγγελματίες. Με την πρότασή μας για δημιουργία “δεξαμενής” 150.000 κατοικιών, που θα διατίθενται με χαμηλό ενοίκιο, ώστε τα νέα ζευγάρια να μπορούν πια να ξεκινήσουν τη ζωή τους ευκολότερα. Με έμπρακτη στήριξη στις νέες μητέρες – εργαζόμενες. Με γενναία κίνητρα προσέλκυσης νέων αγροτών στον πρωτογενή τομέα, στα χωριά μας που ερημώνουν».

Η τ. Γραμματέας της Κ.Ο. και υπ. Βουλευτής Λάρισας υπογράμμισε τη σημασία «της αξιοκρατίας και της διαφάνειας στη λειτουργία του Κράτους», στηλιτεύοντας «την αναβίωση της δεξιάς κομματοκρατίας, με το Κράτος λάφυρο, το σκοτεινό παρακράτος και τον υδροκέφαλο υπερσυγκεντρωτισμό των Αθηνών, εις βάρος της περιφερειακής ανάπτυξης».

Δεν παρέλειψε, βεβαίως, να καυτηριάσει τα πεπραγμένα «του διδύμου ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, που “ξήλωσαν” την προστασία της πρώτης κατοικίας και τώρα παριστάνουν και οι δύο τις... “αθώες περιστερές”, όταν κάθε πολίτης γνωρίζει πως μόνο το ΠΑΣΟΚ περιφρούρησε, όχι στα λόγια, αλλά με Νόμο τα σπίτια και τα χωράφια των συνανθρώπων μας».

«Καλή μας αντάμωση την Κυριακή, στο πατρικό μας σπίτι, στην αυθεντική Δημοκρατική Παράταξη που υποδέχεται ξανά στην αγκαλιά της κάθε προοδευτικό δημοκράτη. Ραντεβού το βράδυ της Κυριακής, να γιορτάσουμε όλοι μαζί ενωμένοι τη νίκη της αλήθειας, της αξιοπιστίας, της υπευθυνότητας, της εμπιστοσύνης. Τη νίκη του προοδευτικού δημοκρατικού κινήματος, που γίνεται ξανά πρωταγωνιστής στις καρδιές των πολιτών και στιβαρό θεσμικό ανάχωμα στη δεξιά. Τη νίκη του πολιτικού ήθους, απέναντι στον οχετό και τη λάσπη. Τη νίκη των μη προνομιούχων, που από τη Δευτέρα το πρωί αποκτούν μια ισχυρή, μαχητική, διεκδικητική φωνή για τις πραγματικές ανάγκες τους. Την 25η Ιουνίου, έχετε τη δύναμη να κάνετε την Αλλαγή δυνατή. Για χαμόγελα πλατιά, για όνειρα μεγάλα, για βλέμματα περήφανα, για όλα όσα αξίζει ο Τόπος μας και οι Άνθρωποί μας», τόνισε η Ευαγγελία Λιακούλη.


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.