Λάρισα: Με τα παλαιά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

 Με την ευκαιρία της επίσκεψης του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη,η ΔΕΕΠ Λάρισας σε συνεργασία με το γραφείο παλαιών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, διοργάνωσε γεύμα στο οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 200 παλαιά στελέχη όλων των γενιών της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Λάρισας.

Στις ομιλίες τους, ο πρώην πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης αλλά και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλίας Σουφλιάς αναφέρθηκαν στην κοινή πορεία και τους αγώνες των παλαιών στελεχών κάτω από τις ιδέες της Νέας Δημοκρατίας για μία καλύτερη Ελλάδα.

Αν και παραμονές εκλογών ο λόγος της εκδήλωσης δεν ήταν η επιστράτευση των στελεχών για τις εκλογές αλλά μία εκδήλωση σεβασμού και τιμής για την κοινή διαδρομή.

Παρευρέθηκαν παλαιά στελέχη από όλο το νομό που υπηρέτησαν τη Νέα Δημοκρατία στην κεντρική πολιτική σκηνή, σε κομματικές θέσεις, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στο συνδικαλισμό, στη ΔΑΚΕ, στη ΜΑΚΙ, στη ΔΑΠ, στην ΟΝΝΕΔ!

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς η εκδήλωση έκλεισε με τη δέσμευση η ΔΕΕΠ Λάρισας να ξαναδιοργανώσει ακόμη μία εκδήλωση τέτοιου χαρακτήρα.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.