«Πνοή» ελπίδας από τους μαθητές του Γυμνασίου Ελασσόνας

 Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα δεχτήκαμε ο σύλλογος Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών από μαθητές του Γυμνασίου Ελασσόνας, με σκοπό τη διάθεση ειδών πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας, μέσω του συλλόγου.

Συγκεκριμένα το 15μελές του Γυμνασίου Ελασσόνας έλαβε την απόφαση να διαθέσει όλα το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε από τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε μέσα στη σχολική χρονιά ( ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό αφού μιλάμε για περίπου 500€ ) για την αγορά τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών ατομικής υγιεινής όπως: ρύζι, μακαρόνια, λάδι, χυμό, μπισκότα και κριτσίνια, αλεύρι, ζάχαρη, φρυγανιές, γάλα εβαπορέ, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμα, σαμπουάν- αφρόλουτρο, αλλά και σχολικά είδη.

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου εκπρόσωποι των μαθητών μας υποδέχτηκαν στο σχολείο τους και μας παρέδωσαν 16 σακούλες «αγάπης». Μας εμπιστευτήκαν να διαθέσουμε σε 16 οικογένειες που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη όλα αυτά τα είδη και μας γέμισαν χαρά και ελπίδα.

Να σημειωθεί πως μια ακόμα πρωτοβουλία τους, ήτανε να προμηθεύσουν με υλικά το φαρμακείο του σχολείου τους. Ωστόσο το φαρμακείο του κ. Παναγιώτη Παπαγιάννη, όπου απευθύνθηκαν για την αγορά των ειδών, επιβράβευσε την όλη προσπάθεια των παιδιών και τους ζήτησε αντί χρημάτων για το φαρμακευτικό υλικό, το ποσό να το διαθέσουν για την αγορά τροφίμων για το σκοπό αυτό και τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του!

Επίσης οφείλουμε να σημειώσουμε πως και το προσωπικό του Σ/Μ Σλαβενίτης, στην εικόνα των παιδιών που έκαναν τις αγορές τους, επιβράβευσε την κίνηση τους και συνέβαλε στην προσπάθεια τους, διαθέτοντας χαρτικά είδη.

Οι μαθητές που απαρτίζουν το 15μελές συμβουλίου του Γυμνασίου Ελασσόνας είναι οι: Δημοσθένης Γιώτσας, Παναγιώτης Μπακρατσάς, Δημήτρης Μπακρατσάς, Πέτρος Μπαλογιάννης, Θεοδώρα Δριστέλλα, Αναστασία Παπαγεωργίου, Μαρία Τσουβελακίδου, Κωνσταντίνος Σαμαλέκος, Ευαγγελία Καλτέκη, Βάσω Μαναχιάρη, Γιάννης Τακούλας, Γιώργιος Τριανταφύλλου, Ελίνα Σαλεπτσή, Δημήτρης Κατσιάνας, Τίνα Θάνου.

Η πράξη αυτών των παιδιών(κάποια από αυτά συμμετέχουν ενεργά στο σύλλογό μας),χρήζει σεβασμού και πολλών επαίνων,γιατί μας «διδάσκει»την ανιδιοτελή προσφορά,αγάπη,αλληλεγγύη και μας κάνει να ελπίζουμε και να αισιοδοξούμε για ένα καλύτερο αύριο!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!! 
Με εκτίμηση 
Η πρόεδρος Τζουανάκη Κατερίνα
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.