Πρωταθλήτρια της ΕΠΣΛ με μεγάλη ανατροπή η Κ12 του ΠΟΕ | 4-2 τη Νίκη Μιχαήλ

 Στον πολύ ωραίο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Τυρνάβου, «μονομάχησαν» για τον τίτλο του πρωταθλητή της Κ12 της ΕΠΣ Λάρισας, ο ΠΟ Ελασσόνας και η Νίκη Μιχαήλ, με τους μικρούς αθλητές των δύο ομάδων να προσφέρουν στους φιλάθλους ένα πολύ όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και έξι υπέροχα γκολ, η ομάδα της Ελασσόνας επικράτησε 4-2 με ανατροπή και κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Οι τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα της Νίκης Μιχαήλ προηγήθηκε 0-1 στο 8΄ με ωραίο σουτ του Μπατσίλα.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Καλτέκη αντέδρασαν και στο 20΄ο Παλάκας έφερε το ματς στα ίσια. 

Τρία λεπτά αργότερα όμως ο Τσιπλικιάρης με τρομερό σουτ έβαλε ξανά σε θέση οδηγού τη Νίκη Μιχαήλ για το 1-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΟΕ ανέβασαν στροφές, και στο 35΄ο Κουρδής με φοβερό σουτ έφερε το ματς στα ίσια 2-2, ενώ  στο 49΄ο Μπότης έκανε το 3-2 και την ανατροπή, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς,

Το τελικό 4-2 θα πετύχει ο Αρσένης στο 52, οδηγώντας τον Π.Ο.Ε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων υποδομών, Γιάννης Έξαρχος καθώς επίσης και τα μέλη της ΕΠΣΛ, Δημήτρης Καρκατσέλας και Ρένος Καρυώτης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κοντογιώργος με βοηθούς τους κ.κ. Νάκα και Δίχρη (τις απονομές έκανε το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ, ο Πέτρος Τσακνάκης).
Π.Ο.Ελασσόνας (Γ. Καλτέκης): Μπουμπουνάρας, Μούτσιος Θ., Παλάκας, Γκαμπέτας, Μπότης, Κουρδής, Αρσένης, Λιόλιος, Τζήκας, Σκλάβος, Κακανούλης, Τακούλας, Γκόγκος, Κοντελίδης, Μούτσιος Β., Μπατζογιάννης, Έξαρχος, Ζερδαλής.
ΝΙΚΗ/ΜΙΧΑΗΛ (Χ. Αρχοντής): Χατζής, Γκουρνέλης, Προβίδας, Κατσίβελος, Τσιπλικιάρης, Αρχοντής, Σάκκας, Γκουτσιούδης, Μπατσίλας, Καλογερόπουλος, Κοτούμπας, Ρακιντζόγλου Μ., Μπασδέκης, Νικολαϊδης, Μπέης, Στουρνάρας. 

 Ο πρόεδρος του ΠΟΕ Άλκης Χατζηβασίλης και η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρουν του μικρούς ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας και ιδιαίτερη των προπονητής της Κ12 Γιώργο Καλτέκη γι την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ευχαριστούν και τον μεγάλο χορηγό των τμημάτων υποδομής Γιώργο Αποστολίδη για της παροχές προς το σύλλογο.
Α.N.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.