Ευαγγέλου: Στο επίκεντρο η οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής

 Την ευκαιρία να συναντηθεί με την πρ. υφ/γό Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη, τον συντονιστή της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ και πρ. υφ/γό Άμυνας κ. Νίκο Χαρδαλιά, καθώς και τον Γ.Γ. Αγροτικής Ανάπτυξης και υπεύθυνο εκλογικής ετοιμότητας για την Θεσσαλία Κωστα Μπαγινέτα, είχε ο πρώην Δήμαρχος Ελασσόνας και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Ευαγγέλου.

Μιλώντας και με τα τρία στελέχη της ΝΔ είχε την ευκαιρία να τους θέσει τα προβλήματα, αλλά και τις προϋποθέσεις για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, με βάση τον πρωτογενή τομέα και την μεταποίηση των προϊόντων.

Ιδιαίτερα με την κα Ζαχαράκη συζήτησε για την ανάπτυξη του τουρισμού με επίκεντρο το βουνό των Θεών, τον ξεχωριστό και μοναδικό Όλυμπο.

Αναλυτικά σε ανάρτηση του αναφέρει:

"Υποδεχθήκαμε σε Ελασσόνα και Λιβάδι, τους μέχρι πρότινος υφυπουργούς Τουρισμού και Εθνικής Άμυνας, Σοφία Ζαχαράκη και Νίκο Χαρδαλιά, οι οποίοι επισκέφτηκαν την περιοχή μας, ως επικεφαλής κλιμακίου της ΝΔ. Τους συνόδευε ο Γ.Γ. Αγροτικής Ανάπτυξης και υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας για την Θεσσαλία στη ΝΔ Κωστας Μπαγινέτας. 

Μιλώντας και με τα τρία στελέχη της ΝΔ είχα την ευκαιρία να τους θέσω τα προβλήματα, αλλά και να επικεντρωθούμε στις προϋποθέσεις για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, με βάση τον πρωτογενή τομέα και την μεταποίηση των προϊόντων.

Ιδιαίτερα με την κα Ζαχαράκη μιλήσαμε για την ανάπτυξη του τουρισμού με επίκεντρο το βουνό των Θεών, τον ξεχωριστό και μοναδικό Όλυμπο".

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.