Στην Ελασσόνα Χαρδαλιάς – Ζαχαράκη (φωτ.)

Από την Ελασσόνα ξεκίνησαν την περιοδεία τους στον Νομό Λάρισας η πρ. υφ/γός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη και ο συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας και πρ. υφ/γό Άμυνας κ. Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με υποψήφιους βουλευτές του Νομού και στελέχη της ΔΕΕΠ Λάρισας, προκειμένου να ενισχύσουν τον προεκλογικό αγώνα του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην Ελασσόνα, συνομίλησαν με πολίτες σε γνωστό καφέ της πόλης, και τόνισαν την ανάγκη για ασφαλή αυτοδυναμία και σταθερή κυβέρνηση, τονίζοντας ότι το διακύβευμα είναι ξεκάθαρο, αυτοδύναμη Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για σταθερά βήματα μπροστά, ενώ είχαν την ευκαιρία να ανάψουν και ένα κεράκι στον Ι.Ν.Αγίου Δημητρίου, που βρίσκεται δίπλα, χωρίς όμως την παρουσία φωτογράφων μετά από παράκληση του κ.Χαρδαλιά.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στη συνέχεια θα επισκεφθούν το Λιβάδι, τον Αμπελώνα, Μακρυχώρι, ενώ από τις 13.30 έως τις 14.30 θα έχουν συνάντηση με τα τωρινά στελέχη του κόμματος στη Λάρισα και στις 14.30-15.30 με παλαιά στελέχη.

Το απόγευμα στις 17.30 θα επισκεφθούν τη Γιάννουλη, στις 18.30 τη Νίκαια και στις 19.15 τα Φάρσαλα. 
Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.