Ο Νίκος Νταλάκας στο πλευρό του Απόστολου Καλογιάννη

Ο τραγουδιστής και ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης Νίκος (Νταλάκας) Φακίτσας, θα περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιo της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου και προστίθεται στα νέα πρόσωπα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» που προέρχονται από την τοπική κοινωνία και κατέρχονται ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, καταδεικνύοντας έτσι αφενός την ανανέωση των ψηφοδελτίων και αφετέρου τη συνεχή διεύρυνση της παράταξης της δημοτικής αρχής του Απ. Καλογιάννη.

Ο Νίκος (Νταλάκας) Φακίτσας είναι 31 ετών. Επαγγελματίας τραγουδιστής και ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης. Με μεγάλη αγάπη για την τέχνη και τον πολιτισμό και ιδιαίτερα για τη μουσική και το τραγούδι. 

Έκανε την εμφάνισή του με επιτυχία σε γνωστό τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό. Επίσης από μικρό παιδί βρίσκεται στο χώρο της εστίασης δουλεύοντας στην ταβέρνα της οικογένειάς του, η οποία μετράει από την ίδρυσης της 45 χρόνια. 

Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν μόνο με θετικά λόγια για τον χαρακτήρα του. Με διάθεση προσφοράς στην πόλη που μεγάλωσε και ζει, με ενσυναίσθηση και αίσθημα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές και συντάσσεται με τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη και τη Συμπαράταξη Λαρισαίων.

Α.Ν.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.