Στον τελικό του πρωταθλήματος η Κ-12 του ΠΟ Ελασσόνας (φωτ.)

Αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως γίνεται πολύ καλή δουλεία στα τμήματα υποδομής, από όλους τους ανθρώπους που τα στελεχώνουν και φυσικά με την αμέριστη υποστήριξη της διοίκησης και του προέδρου της ομάδας Άλκη Χατζηβασίλη, η Κ-12 του ΠΟ Ελασσόνας εξασφάλισε χθεs τη συμμετοχή της στον φετινό τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Λάρισας, επικρατώντας στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Ηρακλή Λάρισαs με 2-1.

Αύριο Σάββατο στιs 10:00 το πρωί, στιs Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στη Νίκη Μιχαήλ και την ΑΕΛ (1), ο νικητής του οποίου θα συμπληρώσει το ζευγάρι του τελικού.

Ο Π.Ο. Ελασσόνας άνοιξε το σκορ στο 15' με το σουτ του Κουρδή, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μπότηs με πλασέ μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Κουρδή, διπλασίασε τα τέρματα τηs ομάδας του.

Ο Ηρακλής Λάρισας μείωσε σε 2-1 στο 52' με τον Γκουγκουλή, ο οποίοs πήρε το ριμπάουντ μετά από κόρνερ του Κουκλωμένου και προσωρινή απομάκρυνση από τουs αμυνόμενους.

Ο Ηρακλής Λάρισας είχε και ένα δοκάρι με τον Μπεκιάρη, ενώ στο 60' έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο τερματοφύλακας Τσουράκηs.

Π.Ο. Ελασσόνας (Γ. Καλτέκηs): Μπουμπουνάραs, Γκαμπέταs, Μούτσιοs, Μουλτσιάs, Λιόλιοs, Κουρδήs, Παλάκαs, Αρσένηs, Μπότηs.

Ηρακλής Λάρισας (Ι. Χριστίδηs): Τσουράκηs, Γώγοs, Γκουγκουλήs, Φιλιππόπουλοs, Δάσκαλοs, Μπεκιάρηs, Γιαννικόπουλοs, Γκάτζιοs, Ευαγγέλου (Κουκλωμένοs, Λάζοs).

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.