Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας

Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 13 Ιουνίου στις 2:30 το μεσημέρι, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου της πόλης, με 14 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Εξέταση αιτήματος Θεατρικής Ομάδας Λόφου – Ασπροχώματος για δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του νηπιαγωγείου Λόφου. Εισηγητής Χ. Παπαδημητρίου.

2. Έγκριση ανταλλαγής τμήματος ιδιωτικού αγροτεμαχίου του κ. Απόστολου Καλτέκη με δημοτική έκταση στην Κοινότητα Γεράνειας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

3. Καθορισμός του χώρου διεξαγωγής της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

4. Έγκριση ανανέωσης των συμβάσεων με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ υπαλλήλων του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

5. Άρση των συμπληρωματικών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων οι οποίες είχαν θεσπιστεί λόγω της κατασκευής του κυκλικού κόμβου στην Κοινότητα Ελασσόνας. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

6. Έγκριση συμψηφισμού οφειλών ΔΕΥΑΕΛ – Δήμου. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

7. Έγκριση του πορίσματος καθορισμού της αξίας για την ανταλλαγή αγροτεμαχίου ιδιοκτησίας της Τεχνική Ελασσόνας Ε.Ε. με δημοτική έκταση στην Κοινότητα Καλλιθέας. Εισηγητής Α. Καλιακούδας.

8. Έγκριση του πορίσματος καθορισμού του μισθώματος για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στον Οικισμό Πετρωτού. Εισηγητής Δ. Αβρανάς.

9. Έγκριση 3ου ΑΠΕ του έργου Παιδικός Σταθμός Ελασσόνας. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

10. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας της σύμβασης «Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την υλοποίηση της πράξης Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

11. Εξέταση αιτήματος του μισθωτή του δημοτικού αναψυκτηρίου Ελασσόνας για παράταση της μίσθωσης λόγω της μεσολάβησης των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας COVID-19. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

12. Εξέταση αιτήματος διακοπής της μίσθωσης του περιπτέρου Καλλιθέας λόγω παύσης εργασιών και έγκριση επανεκμίσθωσης. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

13. Έγκριση εκμίσθωσης του περιπτέρου στην πλατεία Αμπελοκήπων στην Κοινότητα Ελασσόνας. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

14. Λήψη απόφασης για τη βέλτιστη αξιοποίηση του δημόσιου βοσκότοπου μέσω του σεβασμού των ορίων των Κοινοτήτων σε αυτόν. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.