Τιμήθηκε στην Λάρισα προσφορά του εθελοντή αιμοδότη | Τιμητική πλακέτα για την Τράπεζα Αίματος «ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΙΤΕΝΗΣ»

Με μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε απέναντι από το επιβλητικό μνημείο του Ιπποκράτη το βράδυ της Τρίτης στη Λάρισα, απ’ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για την προσφορά του εθελοντή αιμοδότη στο ν. Λάρισας, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων. 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις στελεχών της νοσοκομειακής υπηρεσίας αιμοδοσίας, παρουσία μεταξύ άλλων των υποψηφίων βουλευτών Μάξιμου Χαρακόπουλου της ΝΔ και Γιάννη Καριπίδη του ΣΥΡΙΖΑ, του προέδρου του ΙΣΛ, Ντίνου Γιαννακόπουλου, καθώς και του υποψηφίου δημάρχου Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκου, αλλά και εκπροσώπων φορέων.

Ανάμεσα στις βραβεύσεις και η εθελοντική ομάδα της Τράπεζας Αίματος «ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΙΤΕΝΗΣ» η οποία δημιουργήθηκε μετά από συνεργασία της Λαογραφικής – Αρχαιολογικής Εταιρεία Ελασσόνας και τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Ελασσόνας και η προσφορά της σε φιάλες αίματος, από τότε που δημιουργήθηκε, είναι ιδιαίτερα συμαντική. 

Σε ανακοίνωση της ΛΑΕΕ αναφέρονται τα εξής:

«Ευχαριστούμε την Ν.Υ Αιμοδοσία ΓΝ Λάρισας για την πρόσκληση και την βράβευσή  για την πολυετή προσφορά μας, στην εκδήλωση που διοργανώθηκε  για την Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, στο μνημείο του πατέρα της ιατρικής, "Ιπποκράτη". 

Όσοι ασχολούμαστε με τον εθελοντισμό πρέπει να αφυπνίσουμε τις συνειδήσεις του κόσμου και να καταλάβουμε όλοι απλές αλλά σημαντικές έννοιες και αξίες όπως: προσφορά στον συνάνθρωπο,  φροντίδα, αλληλεγγύη αλτρουισμός, αγάπη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αιμοδότες της Εθελοντικής Αιμοδοσίας ''Μιχάλης Πιτένης'' που με τη συμμετοχή τους και το δυναμικό τους παρών μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για προσφορά στον συνάνθρωπο.

Το βραβείο τους ανήκει!!!»

A.N.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.