Συνεχίζονται οι προσθήκες στο συνδυασμό «ΑλλάΖουμε»

Ακόμη τρεις υποψηφίους με το συνδυασμό «ΑλλάΖουμε», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Ευαγγέλου.

Πρόκειται για τους υποψήφιους συμβούλους, Χρήστο Αγιάννη και Νικόλαο Γαλάνη, από την Κρυόβρυση και τον Αθανάσιο Καζάκη από τη Βερδικούσια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» στελεχώνει το ψηφοδέλτιό της, με ανθρώπους που πιστεύουν στο όραμά μας για την αναβάθμιση των τοπικών κοινοτήτων του δήμου και επιμένει να εντάσσει στην δύναμή της, ανθρώπους από τον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα, ο οποίος είναι η ραχοκοκκαλιά της οικονομικής δραστηριότητας του δήμου Ελασσόνας..

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο Αγιάννη, από την Κρυόβρυση, καθηγητή φυσικής αγωγής και διορισμένο στο ΓΕΛ Τυρνάβου. Επίσης υποδεχόμαστε τον Νικόλαο Γαλάνη, ο οποίος είναι αστυνομικός και έχει καταγωγή από την Κρυόβρυση.

Καλωσορίζουμε στο ψηφοδέλτιό μας τον Αθανάσιο Καζάκη. Έχει καταγωγή και διαμένει στην Βερδικούσα. Ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα καθώς είναι γεωργοκτηνοτρόφος. Είναι παντρεμένος και πολύτεκνος. Διετέλεσε ταμίας στον Σύλλογο Πολυτέκνων Ελασσόνας.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα”.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.