Τρεις ακόμη προσθήκες στο συνδυασμό «ΑλλάΖουμε»

Ακόμη τρεις υποψηφίους με το συνδυασμό «ΑλλάΖουμε», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Ευαγγέλου.

Πρόκειται για τους υποψήφιους συμβούλους, Νίκο Τσουκαρέλα, από τη Μαγούλα, Άλκη Μπέγκα και Δήμητρα Μακρή από το Κεφαλόβρυσο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» ενδυναμώνει το ψηφοδέλτιό της με ανθρώπους που έχουν θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση και προσθέτει  στην δύναμή της, ανθρώπους που έχουν όρεξη να προσφέρουν, ώστε να πάμε τον δήμο Ελασσόνας μπροστά.

Σε αυτό το πλαίσιο καλωσορίζουμε το Νίκο Τσουκαρέλα, ο οποίος έχει καταγωγή και διαμένει στην Μαγούλα. Είναι δασοφύλακας και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος. Παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Καλωσορίζουμε επίσης, τον κτηνοτρόφο Άλκη Μπέγκα ο οποίος κατάγεται από το Κεφαλόβρυσο στο οποίο διαμένει. Είναι μέλος του Μορφωτικού Συλλόγου Κεφαλοβρύσου. Αγαπάει τον τόπο του και θέλει να προσφέρει.

Επίσης υποδεχόμαστε στο ψηφοδέλτιό μας την στρατιωτικό Δήμητρα Μακρή με καταγωγή από το Κεφαλόβρυσο. Είναι δραστήρια γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών. 

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα για την ανάπτυξη του δήμου Ελασσόνας”.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.