Ξεκινούν σήμερα Σάββατο στην Ελασσόνα οι Αγώνες Πρωταθλήματος Beach Volley Κεντρικής Ελλάδος

 Στην καρδιά της Ελασσόνας και για πρώτη φορά, θα διεξαχθούν οι Αγώνες Πρωταθλήματος Beach Volley Κεντρικής Ελλάδος “Junior Regional 2023” σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή 15 και 16 Ιουλίου στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ελασσόνας. 

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.) υποδέχονται 20 ομάδες κοριτσιών και αγοριών κατηγορίας Κ17 και Κ19 , από όλη την Κεντρική Ελλάδα, σε ένα αθλητικό γεγονός υψηλών προδιαγραφών.  

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγώνες από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλοι στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ελασσόνας. 

Οι αγώνες των κοριτσιών θα διεξαχθούν το Σάββατο 15 Ιουλίου, ενώ οι ομάδες των αγοριών θα διαγωνιστούν την Κυριακή 16 Ιουλίου, όπου μετά το απόγευμα αναμένεται να διεξαχθούν και οι 4 τελικοί αγώνες της διοργάνωσης. 

Από την συγκεκριμένη διοργάνωση οι πρωταθλήτριες  ομάδες της κατηγορίες  Κ19 & Κ17  θα προκριθούν στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Στους αγώνες συμμετέχει και το τμήμα volley του ΓΣΕ Ελασσόνας με 6 αγωνιστικά δίδυμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ

9.00 με 21.00 με κενό τις μεσημεριανές ώρες.

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ

ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΟΡΙΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΤΕΛΙΚΟΙ 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.