Εκδήλωση του Δήμου Ελασσόνας για τη Διά Βίου Μάθηση και το Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων 2023 με τίτλο «Δεξιότητες Για Σένα»

 Εκδήλωση με τίτλο «Δεξιότητες Για Σένα » πραγματοποιεί ο Δήμος Ελασσόνας, την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023, στις 20:30, στο Αίθριο του Α’ ορόφου του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ελασσόνας, φιλοδοξώντας να διευρύνει, ακόμη πιο δραστήρια, παραγωγικά και δημιουργικά, τους επερχόμενους κύκλους μάθησης.

Με αφορμή τον εορτασμό του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων 2023, καθώς και την έναρξη λειτουργίας του ΚΔΒΜ Δήμου Ελασσόνας κατά το 2022-2023, η Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Διά  Βίου Μάθησης διοργανώνει τη σχετική εκδήλωση, με στόχο την ανάδειξη του κρίσιμου θέματος της απόκτησης δεξιοτήτων, στο ταχέως, πλέον, εξελισσόμενο και μεταβαλλόμενο ευρωπαϊκό και εθνικό τοπίο της εκπαίδευσης, της επαγγελματικής κατάρτισης και της εργασίας.

Επιπρόσθετα, θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει στο κοινό τις πρωτοπόρες συνεργασίες και δράσεις του στο πλαίσιο της Διά  Βίου Μάθησης, κατά το πρώτο έτος λειτουργίας του ΚΔΒΜ σε νέο αναβαθμισμένο χώρο, ανοίγοντας νέους δρόμους στις προοπτικές εκπαίδευσης και απόκτησης δεξιοτήτων στο τοπικό επίπεδο. Το εγχείρημα συνοψίζεται, φέρνοντας στο προσκήνιο τους πρωταγωνιστές της Διά Βίου Μάθησης, την κοινότητα των εκπαιδευομένων, που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την παρακολούθησή τους σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς απασχόλησης και δημιουργικότητας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

20:30: ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ / ΥΠΟΔΟΧΗ

20:45 - 21:00: ΕΝΑΡΞΗ/ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

 • Γάτσας Νικόλαος

21:00- 21:15: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΟΥ & ΔΡΑΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

 •  Πασχόπουλος Κωνσταντίνος  / Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Διά Βίου Μάθησης
 • Ρόκκου Αικατερίνη / Ειδική Σύμβουλος Δημάρχου Οργάνωσης, Διοίκησης, Ανάπτυξης

ΚΔΒΜ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

 • Φακή Μαρία/Προϊσταμένη Τμήματος Διά Βίου Μάθηση

21:15- 21:35: ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 • Μανούρας Αθανάσιος/Πρόεδρος Τμήματος Διαιτολογίας-Διατροφολογίας, Καθηγητής Χημείας Τροφίμων και Εργαστηρίου Χημείας Τροφίμων, Βιοχημείας και Τεχνολογίας
 • Μαλισσιόβα Ελένη/ Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής

ΔΥΠΑ

 • Γεροστέργιου Καλλιόπη /Προϊσταμένη Τμήματος
  Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης & ΒΝΣ
  Περ/κης Δ/νσης Δ.ΥΠ.Α. Θεσσαλίας

ΙΝΕΔΙΒΙΜ

 • ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ

21:35-22:00: ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ & ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

 • ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ

22:00-22:15: ΑΠΟΝΟΜΗ  ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

*ΛΗΞΗ*

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.