Τέσσερις νέες υποψηφιότητες με το συνδυασμό "Δύναμη Συνεργασίας" ανακοίνωσε ο Νίκος Γάτσας

 Τέσσερις νέες υποψηφιότητες με το συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας» ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Γάτσας.

Πρόκειται για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Κυριλλίδη και Γιάννη Παπακυριάκο, τον Κώστα Αστερίου, υποψήφιο στη δημοτική κοινότητα Δολίχης και την Λένα Χασιώτη, υποψήφια στην δημοτική κοινότητα Συκέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Γιώργος Κυριλλίδης είναι δημοτικός σύμβουλος Ελασσόνας και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής. Ασκεί χρέη αντιδημάρχου Οικονομικών. Κατάγεται από τη Γαλανόβρυση, είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Για την συμμετοχή του Γ. Κυριλλίδη στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε:

"Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά τον Γιώργο Κυριλλίδη στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Κοινός μας στόχος είναι να βελτιώσουμε περαιτέρω την οικονομική διοίκηση του Δήμου τα επόμενα χρόνια και να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες προς τους δημότες με περισσότερα διαθέσιμα κονδύλια.

Ο Γιάννης Παπακυριάκος είναι υπάλληλος του ΕΦΚΑ Λάρισας. Κατάγεται από το Φλάμπουρο, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Για τη συμμετοχή του Γ. Παπακυριάκου στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε:

"Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά τον Γιάννη Παπακυριάκο στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Κοινός μας στόχος είναι να βελτιώσουμε τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου με αναβάθμιση παροχών και επιδομάτων. Η πολυετής εμπειρία του από την υπηρεσία του στο ΙΚΑ και στον ΕΦΚΑ θα είναι πολύτιμη για το βέλτιστο σχεδιασμό της κοινωνικής μας πολιτικής

Ο Κώστας Αστερίου είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Δολίχης.

Είναι αγρότης και επιχειρηματίας της εστίασης. Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια διαιτητής πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Η Ελένη (Λένα) Χασιώτη είναι η νέα υποψήφια του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Συκέας.

Είναι υπάλληλος του Υπουργείου Υγείας και υπηρετεί στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας. Είναι εκλεγμένη τοπική σύμβουλος της κοινότητας Συκέας.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και για τη συμμετοχή τους στη Δύναμη Συνεργασίας και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.