Συνεχίζονται καθημερινά οι προσθήκες στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "ΑλλάΖουμε"

Ακόμη τέσσερις υποψηφίους με το συνδυασμό «ΑλλάΖουμε», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Ευαγγέλου. 

 Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση: 

Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» εμπλουτίζει το ψηφοδέλτιό της με ανθρώπους που έχουν σημαντική αυτοδιοικητική εμπειρία και γνωρίζουν τα προβλήματα. 

 Καλωσορίζουμε τον Ανέστη Σερετίδη. 

Είναι αρχιτέκτων μηχανικός και διπλωματούχος της Αρχιτεκτονικής ΑΠΘ. Είναι παντρεμένος με τη συμβολαιογράφο Λάρισας Στέλλα Χατζή και έχουν τρεις κόρες. Διατηρεί Τεχνικό γραφείο στην Ελασσόνα από τριακονταετίας. Διετέλεσε αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας και πολεοδομίας και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ελασσόνας. Είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος.
Οι άνθρωποι που έχουν εμπειρία στην αυτοδιοίκηση στέκονται δίπλα και στηρίζουν την παράταξη «ΑλλάΖουμε». 

 Καλωσορίζουμε στο ψηφοδέλτιό μας τον Γιάννη Βαΐτση. 

Κατάγεται από το Σαραντάπορο στο οποίο διαμένει. Είναι εκλεγμένος πρόεδρος της κοινότητας Σαρανταπόρου για τρεις θητείες. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει από πρώτο χέρι τα προβλήματα του τόπου του και μπορεί να προτείνει πραγματικές και εφαρμόσιμες λύσεις που θα βελτιώνουν την ζωή των συγχωριανών του.
Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» στηρίζει αλλά και στηρίζεται από ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα. 

 Καλωσορίζουμε στο ψηφοδέλτιό μας τον Νικόλαο Λέτσιο, ο οποίος έχει καταγωγή από το σεισμόπληκτο Μεσοχώρι. 

Είναι Γεωργοκτηνοτρόφος και γιος πολύτεκνης οικογένειας. Είναι γνωστός για την προσφορά του, στον τόπο που ζει.
Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» επιμένει να εμπλουτίζει το ψηφοδέλτιο νίκης για τις επόμενες εκλογές, με νέους ανθρώπους που δίνουν πνοή στο όραμά μας για τον δήμο Ελασσόνας. 

 Καλωσορίζουμε τον 35χρονο Βασίλειο Σακούλη. 

Έχει καταγωγή από την Βαλανίδα. Είναι δημόσιος υπάλληλος και πατέρας τριών παιδιών. Ως νέος και δραστήριος άνθρωπος, έχει όρεξη για δουλειά και προσφορά.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα για τον δήμο Ελασσόνας.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.