Παπαδημητρίου και Καλαϊτσίδης στο πλευρό του Νίκου Γάτσα

Ακόμη δύο νέους υποψηφίους με το συνδυασμό "Δύναμη Συνεργασία" ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Γάτσας.

 Πρόκειται για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Χρήστος Παπαδημητρίου και τον Χρήστο Καλαϊτσίδη, υποψήφιο στη δημοτική κοινότητα Λόφου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Χρήστος Παπαδημητρίου είναι δημοτικός σύμβουλος Ελασσόνας και αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής βόρειου τομέα του Δήμου Ελασσόνας. Είναι μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Είναι επαγγελματίας αγρότης, κατάγεται από το Λόφο και κατοικεί με την οικογένειά του στην Ελασσόνα. Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Μέγα και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Για την συμμετοχή του Χρ. Παπαδημητρίου στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: "Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά τον Χρήστο Παπαδημητρίου στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Κοινός μας στόχος είναι να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας. Ο Χρήστος συντονίζει την καθημερινότητα στον βόρειο τομέα του Δήμου μας με περισσότερες από 20 κοινότητες. Η διαχείριση των υπηρεσιών του Δήμου χρειάζεται εμπειρία, γνώσεις και θέληση, στοιχεία που αποτελούν εγγύηση για τον κοινό μας στόχο.

Ο Χρήστος Καλαϊτσίδης είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Λόφου.

Είναι αγρότης, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Λόφου.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη συμμετοχή τους στη Δύναμη Συνεργασίας και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία".
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.