Επιτυχημένη η «Λευκή νύχτα» στην Ελασσόνα

 Σε μία μεγάλη γιορτή εξελίχθηκε η χθεσινή βραδιά στην Ελασσόνα, με τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» στην πόλη. 

Ο κόσμος αγκάλιασε με θέρμη την πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, που διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Δήμο Ελασσόνας και το Επιμελητήριο Λάρισας τη συγκεκριμένη βραδιά και πήρε σάρκα και οστά, ενισχύοντας την πόλη και την τοπική αγορά.

Πολίτες όλων των ηλικιών κατέκλυσαν των κεντρικό εμπορικό πεζόδρομο και όχι μόνο, προχωρώντας σε αγορές από τα εμπορικά καταστήματα της πόλης έως τις 12 τα μεσάνυχτα, που έκαναν εκπτωτικές τιμές ειδικά για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Το ενδιαφέρον συγκέντρωναν τα καταστήματα με παιδικά παπούτσια, τα είδη δώρων και τα καταστήματα με είδη ρουχισμού, αν και μένει να αποδειχθεί κατά πόσο αυτό μεταφράστηκε σε αύξηση τζίρου.

Η παράταση του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τη συγκεκριμένη ημέρα, είχε απόλυτη επιτυχία, αφού αρκετός κόσμος επισκέφτηκε την κεντρική αγορά της Ελασσόνας και έδωσε μία εικόνα αναζωογόνησης.

Οι πωλήσεις, σύμφωνα με τους επαγγελματίες, μπορεί να μην ήταν ανάλογες με τη προσέλευση των επισκεπτών, αλλά το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει ότι η συμμετοχή των ανοικτών εμπορικών καταστημάτων δημιουργεί πάντα συγκέντρωση κόσμου με διάθεση να δει τις βιτρίνες και να διασκεδάσει με μικρές "έξυπνες" αγορές και στη συνέχεια να απολαύσει το ποτό του στα καφέ τις πόλης, τα οποία πλημύρισαν από κόσμο. 

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.