Δύο ακόμη νέες υποψηφιότητες στο συνδυασμό «ΑλλάΖουμε»

Ακόμη δύο υποψηφίους με το συνδυασμό «ΑλλάΖουμε», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Ευαγγέλου.

Πρόκειται για τους υποψήφιους συμβούλους, Λάζαρο Καραβαγγέλη και την Ελένη Γκόγκου από το Λυκούδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Στις 8 Οκτωβρίου η παράταξη «ΑλλάΖουμε», ενώνει τις δυνάμεις της για έναν Δήμο Ελασσόνας, ισχυρό και με σημαντικές παρεμβάσεις για τις κοινότητες, οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Προσθέτουμε στο ψηφοδέλτιό μας ακόμη έναν άνθρωπο έντιμο, ανιδιοτελή με μεράκι, ζήλο και αγάπη για τον τόπο του. Αγαπά και στηρίζει την παράδοση. Δεν υπόσχεται αλλά υλοποιεί έργο καθώς έχει θέληση και πείσμα για το τελικό αποτέλεσμα.

Καλωσορίζουμε τον Λάζαρο Καραβαγγέλη, τον εκλεγμένο πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Λυκουδίου, ο οποίος ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα. Θα είναι μαζί μας για έναν καθαρό αγώνα με πολιτικό πολιτισμό. Με προγράμματα και υλοποιήσιμες προτάσεις, θα πάμε τον τόπο μας μπροστά, δημιουργώντας μια αναπτυξιακή προοπτική προς όφελος των πολιτών. Θα εστιάσουμε σε έργα που αφορούν την καθημερινότητα και την αύξηση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου.

Επίσης υποδεχόμαστε στο ψηφοδέλτιό μας την Ελένη Γκόγκου. Έχει καταγωγή από Λυκούδι.

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και αγαπάει το χωριό της. Είναι έτοιμη να προσφέρει για ν’ αλλάξουμε τον δήμο Ελασσόνας.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα".

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.