Κορακίδης και Έξαρχος στο πλευρό του Νίκου Γάτσα

Δύο νέες υποψηφιότητες με το συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας» ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Γάτσας.

Πρόκειται για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους  Κώστα Κορακίδη, και Κωνσταντίνο Έξαρχο.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση:

Ο Κώστας Κορακίδης στο πλευρό του Δημάρχου Ελασσόνας 

Ο Κώστας Κορακίδης είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας. Είναι έμπειρος αυτοδιοικητικός και έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στον πρώην Δήμο Αντιχασίων και πλέον στον Δήμο Ελασσόνας. Διετέλεσε Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ Δήμου Ελασσόνας. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Παπαμαργαρίτη και πατέρας τριών παιδιών.

Για τη συμμετοχή του Κ. Κορακίδη στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: "Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά τον Κώστα Κορακίδη στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Κοινός μας στόχος είναι να αναβαθμιστεί ο Δήμος Ελασσόνας σε έναν σύγχρονο τεχνολογικά δήμο με ψηφιακές υπηρεσίες για όλους. Ο Κώστας υπηρετεί την αυτοδιοίκηση και το δήμο μας με αξιοθαύμαστο ζήλο.

Θέλω να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και να του ευχηθώ καλή επιτυχία".

Ο Κωνσταντίνος Έξαρχος στο πλευρό του Δημάρχου Ελασσόνας 

Ο Κωνσταντίνος Έξαρχος είναι αντιδήμαρχος τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας. Είναι ο νεότερος εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Ελασσόνας. Είναι επιχειρηματίας στον κλάδο του αυτοκινήτου και στον κλάδο των τροφίμων.

Για τη συμμετοχή του Κ. Έξαρχου στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: "Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά τον Κωνσταντίνο Έξαρχο στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Κοινός μας στόχος είναι να ενισχυθεί η τοπική ανάπτυξη με βάση τον πρωτογενή τομέα, τη βελτίωση των υποδομών και την ανάδειξη της αγροδιατροφικής κληρονομιάς. Ο Κωνσταντίνος υπηρετεί το δήμο μας με μεθοδικότητα, οργάνωση και δυναμισμό.

Θέλω να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και να του ευχηθώ καλή επιτυχία".


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.