Ο Ε.Σ. Ελασσόνας παρουσίασε το logo και το promo video του “Open Mall Ελασσόνας” (φωτ.- video)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο café FλέR στον κεντρικό πεζόδρομο της Βενιζέλου στην Ελασσόνα, η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας για την παρουσίαση του logo και του promo video του “Open Mall Ελασσόνας” (Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ελασσόνας) το οποίο θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας.

Αρχικά το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας ο οποίος αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που θα γίνει στην Ελασσόνα, καθώς και στις εργασίες, οι οποίες θα αλλάξουν ολοκληρωτικά την εικόνα της αγοράς.

Στη συνέχεια ο γ.γ. του συλλόγου Θοδωρής Γκουγκουλούλης, αναφέρθηκε στο τι ακριβώς είναι το Open Mall.

Συγκεκριμένα, ο Εμπορικός Σύλλογος είναι υπεύθυνος για τις προσόψεις  90 καταστημάτων που θα αναβαθμιστούν στην εξωτερική τους όψη με ομοιόμορφες πινακίδες, τέντες, γλάστρες,  διακόσμηση και χρωματισμούς, ενώ ο Δήμος Ελασσόνας έχει αναλάβει και θα υλοποιήσει το μεγαλύτερο κομμάτι που αφορά την ανάπλαση των δρόμων και των πεζοδρομίων που υλοποιείται το Open Mall, στο κέντρο της  αγοράς.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός καλαίσθητου περιβάλλοντος και η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της κεντρικής εμπορικής αγοράς της πόλης, δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη καταναλωτική βιωματική εμπειρία.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΟΡΕΝ MALL - Η Δική μας Αγορά

- ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.

- Στηρίζουμε τον τόπο μας.

-Στηρίζουμε την τοπική οικονομία της Ελασσόνας

-Μένουμε στον τόπο μας, ψωνίζουμε την Ελασσόνα.


Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.