«Μάγεψε» χθες στην Ελασσόνα ο Μπάμπης Στόκας (φωτ.- video)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα η συναυλία που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (ΟΚΠΑΠ) του Δήμου Ελασσόνας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Περιβάλλοντος 4» με τον μοναδικό Μπάμπη Στόκα.

Η φωνή του έχει συνδυαστεί με κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που γνώρισε αυτός ο τόπος. Τα τραγούδια του μεγάλωσαν γενιές και οι Πυξ Λαξ, των οποίων υπήρξε ιδρυτικό μέλος, ίσως το πιο επιτυχημένο συγκρότημα όλων των εποχών.

Μια εξαιρετική φωνή, ένας μοναδικός καλλιτέχνης της νεότερης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού για ακροατές που διψούν για καλό ελληνικό τραγούδι και ο οποίος μάγεψε τους θεατές που βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας.

Ο Καλαματιανός τραγουδοποιός και ερμηνευτής, με εφόδιο τη σπάνια φωνή του και την αισθαντική ερμηνεία του, μας ταξίδεψε μουσικά από το χθες στο σήμερα, μέσα από την ικανότητα του να κινείται με άνεση και αγάπη τόσο σε ηλεκτρικές μπαλάντες όσο και σε αυθεντικά λαϊκά ακούσματα.

Ένα ταξίδι επί σκηνής από κομμάτια τον «ΠΥΞ ΛΑΞ» σε τραγούδια της προσωπικής του πορείας, νέα τραγούδια αλλά και σε απρόσμενες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών που όλοι μας τραγουδήσαμε και συνεχίζουμε να τραγουδάμε.

Μια μουσική διαδρομή γεμάτη εναλλαγές με τραγούδια που όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο αλλά και που συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία...

A.N.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.