Με την κούπα του πρωταθλητή στον Δήμαρχο η Κ12 του ΠΟΕ (φωτ.)

 Τον Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, οι ποδοσφαιριστές της Κ12 του ΠΟΕ, κρατώντας στα χέρια τους το Κύπελλο του Πρωταθλητή της Κ12 της ΕΠΣ Λάρισας, που κατέκτησαν στον πρόσφατο τελικό στο γήπεδο του Τυρνάβου, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ομάδας Άλκη Χατζηβασίλη, τον Γ.Γ. Χρήστο Αγοραστό και τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Γιώργο Καλτέκη.

Ο Δήμαρχος αναφερόμενος στους νεαρούς ποδοσφαιριστές τους αρχικά τους συνεχάρη και τους ευχήθηκε πάντα επιτυχίες και καλή πρόοδο και τους πρόσφερε ως δώρο ένα βιβλίο για το καλοκαίρι, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να προσφέρουν στον Δήμαρχο μια μπάλα ποδοσφαίρου με τις υπογραφές των πρωταθλητών.

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, δήλωσε: «Την πρωταθλήτρια στο Νομό Λάρισας ομάδα Κ-12 του ΠΟΕ είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε στο δημαρχείο Ελασσόνας και να τους ευχηθούμε πάντα επιτυχίες και καλή πρόοδο. 

Θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΕ, τον προπονητή και τους μικρούς πρωταθλητές για τη μεγάλη επιτυχία να βγουν πρώτοι στο νομό Λάρισας στην κατηγορία τους και να μας κάνουν υπερήφανους. 

Συζητήσαμε με όλους, μας μετέφεραν την εμπειρία τους από το πρωτάθλημα και τους προσφέραμε από ένα βιβλίο δώρο για το καλοκαίρι. 

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό δέχτηκα το υπέροχο δώρο τους, μια μπάλα ποδοσφαίρου με τις υπογραφές των πρωταθλητών Κ-12».

Στην συνάντηση εκτός του Δημάρχου παραβρέθηκαν, η αντιδήμαρχος Φρόσω Καρκαβανίδου – Σκρέτα και η αντιπρόεδρος του ΟΠΚΑΠ Έλενα Ταζέ.

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.