Υποψήφια με τον Συνδυασμό "ΑλλάΖουμε" η Μαρία Βίτκου-Πάσχου

Νέα υποψηφιότητα για το συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Ελασσόνας και εκ νέου υποψήφιου με τον συνδυασμό «ΑλλάΖουμε» κ.Νίκου Ευαγγέλου. 

Πιο συγκεκριμένα ανακοίνωσε ως υποψήφια του συνδυασμού, την Σύμβουλο της Τοπικής Κοινότητας Τσαριτσάνης, Μαρία Βίτκου-Πάσχου. 

Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση:

"Σήμερα η παράταξη «ΑλλάΖουμε» προσθέτει στο ψηφοδέλτιό της ακόμη μια γυναίκα που γνωρίζει τον χώρο της εκπαίδευσης αλλά έχει και αυτοδιοικητική εμπειρία. 

Καλωσορίζουμε την Μαρία Βίτκου-Πάσχου, Σύμβουλο της Τοπικής Κοινότητας Τσαριτσάνης.

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Τσαριτσάνη από το 1986.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Βόλου. Εργάζεται ως δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας. Είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών.

Σε νεαρή ηλικία, το ενδιαφέρον της για τα κοινά και τον τόπο της, σε συνδυασμό με την έντονη επιθυμία για προσφορά και εθελοντισμό, την οδήγησαν στην ενεργή συμμετοχή στα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Από το 2014 έως και σήμερα, είναι εκλεγμένη Τοπική Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Τσαριτσάνης με τον Συνδυασμό «ΑλλάΖουμε». Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης κατά τα έτη 2015-2017 και παραμένει ενεργό μέλος αυτού.

Επιπλέον, είναι εκλεγμένη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Επαρχίας Ελασσόνας.

Πιστεύει πως ο δήμος μας έχει ανάγκη από άτομα με όρεξη για ενεργή συμμετοχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και εκπροσωπώντας τη γενιά της, οπλισμένη με εμπειρία και γνώση, καλεί όλες-όλους να τους δώσουνε την ευκαιρία να ''ΑλλάΖουμε'' …για να συνεχίσουν τα παιδιά μας να ζουν περήφανα στον τόπο τους.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα".

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.