Ακόμη πέντε νέες υποψηφιότητες με το συνδυασμό "Δύναμη Συνεργασίας" ανακοίνωσε ο Νίκος Γάτσας

Ακόμη πέντε νέους υποψηφίους με το συνδυασμό "Δύναμη Συνεργασία" ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Γάτσας.

 Πρόκειται για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Κίμων Τσούρη και Θανάσης Γεωργιόπουλο, και τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους, Δημήτρη Λιάπη και Μαρία Κωνσταντή, στη δημοτική κοινότητα Τσαπουρνιάς, καθώς και τον Απόστολο Τούσια στη δημοτική κοινότητα Ευαγγελισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Κίμων Τσούρης στο πλευρό του Δημάρχου Ελασσόνας

Ο Κίμων Τσούρης είναι δημοτικός σύμβουλος Ελασσόνας και μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΕΛ. Διετέλεσε αντιδήμαρχος άρδευσης του Δήμου Ελασσόνας. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, κατάγεται από τη Συκέα Ελασσόνας και κατοικεί με την οικογένειά του στην Ελασσόνα. Είναι παντρεμένος με την Στέλλα Τολιοπούλου και είναι πατέρας τριών παιδιών.

Για την συμμετοχή του Κ. Τσούρη στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: "Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά τον Κίμωνα Τσούρη στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Κοινός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους δημότες μας τη στήριξη, την προστασία και την ασφάλεια που χρειάζονται σε κάθε κοινότητα. Ο Κίμων συντόνισε με επιτυχία την πολιτική προστασία την περίοδο της έκτακτης ανάγκης στο σεισμό της Ποταμιάς και βρισκόταν δίπλα στους σεισμόπληκτους για μήνες.

Ο Θανάσης Γεωργιόπουλος στο πλευρό του Δημάρχου Ελασσόνας

Ο Θανάσης Γεωργιόπουλος είναι πολιτικός μηχανικός με έδρα την Ελασσόνα και Διευθύνων Σύμβουλος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Νομού Λάρισας ΑΕΝΟΛ ΑΕ. Κατοικεί με την οικογένειά του στην Ελασσόνα, είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Σίσκου και πατέρας δύο παιδιών.

Για την συμμετοχή του Θ. Γεωργιόπουλο στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: "Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά τον Θανάση Γεωργιόπουλο στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Κοινός μας στόχος είναι να ενισχύσουμε περαιτέρω το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου με νέες μελέτες και νέα μεγάλα έργα. Ο Θανάσης υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες της μετατροπής της Αναπτυξιακής Εταιρείας σε Αναπτυξιακό Οργανισμό και η εμπειρία του συνέβαλε στο σχεδιασμό, την οργάνωση και την άρτια λειτουργία της τεχνικής υπηρεσίας της ΑΕΝΟΛ ΑΕ.

Ο Δημήτρης Λιάπης είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Τσαπουρνιάς.

Είναι αγρότης - κτηνοτρόφος, βιοκαλλιεργητής, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Μένει μόνιμα στον οικισμό της Φαρμάκης.

Ο Απόστολος Τούσιας είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Ευαγγελισμού.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των κατασκευών. Είναι ταμίας του ΔΣ του ποδοσφαιρικού σωματείου «Αναγέννηση Ευαγγελισμού.

Η Μαρία Κωνσταντή είναι η νέα υποψήφια του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Τσαπουρνιάς.

Είναι υπάλληλος του Υπουργείου Υγείας και υπηρετεί στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας. Κατάγεται από τον οικισμό της Φαρμάκης και είναι εκλεγμένη τοπική σύμβουλος της κοινότητας Τσαπουρνιάς.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και να του ευχηθώ καλή επιτυχία".


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.