Τέσσερις νέες προσθήκες στο συνδυασμό «ΑλλάΖουμε»

Ακόμη τέσσερις υποψηφίους με το συνδυασμό «ΑλλάΖουμε», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Ευαγγέλου.

Πρόκειται για τους υποψήφιους συμβούλους, Πλούταρχο Παλτσανιτίδη από την Ολυμπιάδα, Δημήτριο Στεργιούλα από την Συκαμινέα και τους Δημήτριο (Τάκη) Σλίκα και Πουτόκα Μαρία (Μαρίνα) από το Μεσοχώρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Το μυστικό για να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στα χωριά μας, είναι να έχουμε ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να προσφέρουν σε αυτόν. Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» προσθέτει στο ψηφοδέλτιό της, ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν για το όραμά μας για τον δήμο Ελασσόνας.

Καλωσορίζουμε τον Πλούταρχο Παλτσανιτίδη. Έχει καταγωγή από την Ολυμπιάδα και αγαπάει τον τόπο του. Είναι αγρότης και μηχανικός αυτοκινήτων. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Λατρεύει την φύση και το περιβάλλον.

Η παράταξη «Αλλάζουμε» προσθέτει στις δυνάμεις της ανθρώπους του πρωτογενή τομέα, της οικονομικής ραχοκοκαλιάς της περιοχής μας.

Καλωσορίζουμε στο ψηφοδέλτιο νίκης τον Δημήτριο Στεργιούλα.

Ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα.

Κατάγεται από την Συκαμινέα, στην οποία και διαμένει. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Σακελλαρίδη από την Καρυά. Είναι πατέρας δύο παιδιών.

Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» προσθέτει στις δυνάμεις ακόμη περισσότερους ανθρώπους με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση.

Καλωσορίζουμε στο ψηφοδέλτιό μας τον Δημήτριο (Τάκη) Σλίκα. Έχει καταγωγή από το Μεσοχώρι. Είναι δημόσιος υπάλληλος, παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος και αγαπάει τον τόπο του.

Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» γεμίζει το ψηφοδέλτιό της με νέους ανθρώπους που έχουν όραμα και όρεξη για προσφορά.

Καλωσορίζουμε την 36χρονη Πουτόκα Μαρία (Μαρίνα). Έχει καταγωγή από το Δαμάσι και διαμένει μόνιμα στο Μεσοχώρι. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Λιάρο και μητέρα δύο παιδιών. Είναι πτυχιούχος νοσηλευτικής και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Έχει διάθεση να προσφέρει για τον τόπο της.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα για τον δήμο Ελασσόνας".

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.