Οικ.Τσαριτσάνης: Άρχισαν οι ανανεώσεις με τους αρχηγούς - Επέστρεψε ο Αθανασούλης

Στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, μετά την συγκρότηση σε σώμα, η διοίκηση του Χρήστου Μουλτσιά ξεκίνησε την διαδικασία ανανεώσεων συνεργασίας από τους αρχηγούς της ομάδας.

Έτσι, κατόπιν σύντομων αλλά ουσιαστικών συζητήσεων, συμφωνήθηκε ότι τα ''πράσινα'' θα φορούν κατά την νέα περίοδο:

* Ο 42χρονος τερματοφύλακας Παναγιώτης Νούσιας, ο οποίος - πέραν της αγωνιστικής προσφοράς - θα έχει καθοριστικό ρόλο στην βελτίωση και ανάδειξη των δύο ταλαντούχων νεαρών συμπαικτών του, του Νέστορα Δραχαλίβα και του Αλέξανδρου Μουλτσιά.Κατά την προηγούμενη περίοδο, ο εμβληματικός τερματοφύλακας κατέγραψε 24 συμμετοχές επί συνόλου 35 επισήμων αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

* Ο 29χρονος Δημήτρης Μπουμπουνάρας που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής και πέρυσι κατέγραψε 31 συμμετοχές.

* Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Ντούφας που συμμετείχε σε 30 αγώνες, ενώ πέτυχε και 4 γκολ.

* Ο 25χρονος μεσοαμυντικός Σέριαν (Τάσος) Μιφτάρι, ο οποίος ήταν ο πρώτος σε συμμετοχές λαμβάνοντας μέρος και στους 35 αγώνες της προηγούμενης περιόδου.

Επέστρεψε ο Αθανασούλης

Παράλληλα, ο Οικονόμος προχώρησε στην πρώτη μεταγραφή, εντάσσοντας και πάλι στην δύναμή του τον 33χρονο αμυντικό μέσο Ευθύμη Αθανασούλη που αγωνιζόταν πέρυσι στην ομάδα της γενέτειράς του, την Δόξα Βλαχογιαννίου.

Ο Αθανασούλης κατά την περίοδο 2021-2022 κατείχε το απόλυτο των συμμετοχών, αγωνιζόμενος και στα 30 παιχνίδια του Οικονόμου σε μία πρωταγωνιστική διαδρομή.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.