Τσιάτσικας και Πάσχος στο πλευρό του Νίκου Γάτσα

Δύο ακόμη νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας», για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Γάτσας.

Πρόκειται για τους, Δημήτρης Τσιάτσικα και Ευάγγελο Πάσχο.

Σε δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής :

Ο Δημήτρης Τσιάτσικας είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των τροφίμων. Είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας αλλά τον κέρδισε η επιχειρηματικότητα.

Κατάγεται από τη Γαλανόβρυση και είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Για την συμμετοχή του Δ. Τσιάτσικα στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: "Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά τον Δημήτρη Τσιάτσικα στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Κοινός μας στόχος είναι να αξιοποιηθούν οι επιχειρηματικές ευκαιρίες που υπάρχουν στην περιοχή προς όφελος της τοπικής οικονομίας και την ενίσχυση της απασχόλησης.

Ο Ευάγγελος Πάσχος είναι επαγγελματίας αγρότης και κατοικεί με την οικογένειά του στο Βλαχογιάννι. Είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Καλογιάννη και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Για την συμμετοχή του Βαγγέλη Πάσχου στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: "Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά τον Βαγγέλη Πάσχο στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Κοινός μας στόχος είναι να σχεδιαστούν καλύτερες υποδομές για τους αγρότες του Δήμου Ελασσόνας, από ανθρώπους με εμπειρία και γνώση. Οι άνθρωποι που έχουν επιλέξει να ζήσουν στο δήμο μας, να κάνουν οικογένειες και να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά είναι η πυξίδα μας για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει και θα αναλάβει η διοίκησή μας.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία". 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.