Δωρεά 50.000 ευρώ στο Δήμο Ελασσόνας

Το ποσό των 50.000 ευρώ προσέφερε την περασμένη Πέμπτη 10 Αυγούστου στο Δήμο Ελασσόνας η συνταξιούχος εκπαιδευτικός κ. Βάγια Ζιώγα - Κουνιατσιώτη, η οποία συναντήθηκε στο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ελασσόνα με το Δήμαρχο Ελασσόνας κ  Νίκο Γάτσα παρουσία της δικηγόρου της, κ. Ελένης Μερισιώτη.

Η μεγάλη αυτή προσφορά της δωρήτριας έχει ως στόχο να ολοκληρωθεί και να καταστεί λειτουργικός ο νέος χώρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας.

Ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε θερμά τη δωρήτρια για τη σημαντική δωρεά και ευχήθηκε να αποτελεί η νέα δημοτική βιβλιοθήκη έναν χώρο παιδείας, πολιτισμού και κοινωνικής προσφοράς, σύμφωνα με τη βούληση της κ. Ζιώγα στη μνήμη του εκλιπόντος συζύγου της εκπαιδευτικού Γιώργου Κουνιατσιώτη.

Για τη δωρεά θα τοποθετηθεί ειδική αναμνηστική πλακέτα στην είσοδο της βιβλιοθήκης και θα θεσπιστεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα με το όνομα των δωρητών.

Το ποσό μεταφέρθηκε ηλεκτρονικά στο λογαριασμό του Δήμου Ελασσόνας μετά την υπογραφή συμφωνητικού δωρεάς, το οποίο συνέταξε η δικηγόρος κ. Μερισιώτη. 

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας ευχαρίστησε θερμά την κ. Μερισιώτη για τη νομική συνδρομή και τη συμβολαιογράφο Ελασσόνας κ. Ευαγγελία Χατζηκακίδου για τη δωρεάν επιμέλεια της εγγραφής της δωρεάς και την πολύτιμη καθοδήγηση.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.