Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στη Θεσσαλία σήμερα Παρασκευή - Η πρόγνωση της ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες

Συνεχίζεται η άνοδος της θερμοκρασίας και σήμερα, Παρασκευή (18/8), φτάνοντας στα ηπειρωτικά μέχρι τους 38 βαθμούς και στα νησιά τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ..

Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις αναμένονται το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά κυρίως της βόρειας ηπειρωτικής χώρας με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά.

Για σήμερα Παρασκευή στη Θεσσαλία προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα φτάσει έως 36 και τοπικά 37 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19-08-2023
Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στη χώρα, με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όπου υπάρχει μικρή πιθανότητα όμβρων στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, τοπικά στα πελάγη 6 και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στη νησιωτική χώρα τους 33 με 35 βαθμούς, στα ηπειρωτικά τους 36 με 37 και τοπικά στα δυτικά και βόρεια τους 38 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20-08-2023, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 21-08-2023 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 22-08-2023
Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στη χώρα, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.