Εγκαίνια και τελετή απονομής πτυχίων και προαγωγών από το Π.Τ. Ελασσόνας του ΕΕΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο τον Περιφερειακού Τμήματος Ελασσόνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διοργανώνει  τα εγκαίνια του Περιφ. Τμήματος Ελασσόνας την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 8 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία της Ελασσόνας  και την τελετή υπόσχεσης και απονομής πτυχίων και προαγωγών των Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αντώνιου Αυγερινού.

Αναλυτικά σε δελτίο τύπου, αναφέρονται τα εξής: 

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ελασσόνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σας προσκαλεί στα εγκαίνια του Περιφερειακού Τμήματος  Ελασσόνας (Κ. Οικονόμου 2, Ελασσόνα) και στην Τελετή υπόσχεσης και απονομής πτυχίων και προαγωγών των Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20:00 στη κεντρική πλατεία Ελασσόνας, παρουσία του προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αντώνιου Αυγερινού. 

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται υποστήριξη, προσφέροντας βοήθεια και αγάπη.  Προσκαλούμε όλους τους φορείς και πολίτες του νομού να είναι μαζί μας,  στην τόσο σημαντική  εκδήλωση ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να συνεχίσουμε το έργο και την ανεκτίμητη προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού".

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.