Επιβάλλεται να σηκωθεί και να κοιτάξει ψηλά η Δόξα Βλαχογιαννίου…

Ο περσινός υποβιβασμός της Δόξας Βλαχογιαννίου στη Β΄ΕΠΣΛ αποτέλεσε ένα ισχυρό πλήγμα για τους ανθρώπους της ομάδας αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν μιας και οι «κόκκινοι» ανασυντάσσονται για τη μεγάλη αντεπίθεση.

Με έναν νέο και συνάμα φιλόδοξο τεχνικό στον πάγκο, τον Δημήτρη Αλεξανδρή (θα έχει στο πλευρό του ως άμεσο συνεργάτη τον Δημήτρη Καρατζιόλη), με ένα αξιόλογο ρόστερ όπου το ντόπιο στοιχείο είναι έντονο, με μεταγραφικά αποκτήματα που κουβαλάνε παραστάσεις και εμπειρία αλλά και μια διοίκηση που στέκεται αρωγός, η Δόξα ξεκίνησε με τη σειρά της την προετοιμασία της.


Σε μια χρονιά όπου οι «κόκκινοι» θέλουν να βάλουν γερά θεμέλια, στοχεύοντας ψηλά γιατί κακά τα ψέματα η θέση της Δόξας που συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια ζωής, είναι η μεγάλη τοπική κατηγορία εκεί όπου είχε «στεριώσει» για τα καλά τα τελευταία χρόνια.


Όλα αυτά όμως μέσα από σκληρή δουλειά, συλλογική προσπάθεια, υπομονή και επιμονή μέχρι το τέλος…

 

Τα νέα πρόσωπα:

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Ιωαννίδης, Δούκας (Δαμασιακός) και έπεται και συνέχεια…


Τα φιλικά:

27/8: Φαλανιακός

5/9: Αργυροπούλι

10/9: Βερδικούσια

16/9: Μακρυχώρι

23/9: Δρυμός


Τι δήλωσαν…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Προπονητής):


«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία με υγεία, όπως και σε εσάς τους δημοσιογράφους που ασχολείστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Μια νέα πρόκληση και για μένα και ευχαριστώ τη διοίκηση της Δόξας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου να αναλάβω τα ηνία της ομάδας. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής και με την παρουσία ορισμένων έμπειρων παικτών, θέλουμε να οδηγήσουμε το Βλαχογιάννι σε υψηλές πτήσεις που μεταφράζεται στην μεγάλη τοπική κατηγορία όπου αγωνιζόταν για δεκαεπτά συναπτά έτη, μια κατηγορία που αρμόζει στη Δόξα. Και μέσα από τη διαδικασία αυτή, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο το οποίο θα ευχαριστιόμαστε πρώτα απ’ όλα εμείς οι ίδιοι και κατ’ επέκταση ο φίλαθλος κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΡΟΜΠΙΝΟΣ (Πρόεδρος):


«Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς. Για εμάς στόχος είναι να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο, διεκδικώντας την άνοδο στην Α΄ΕΠΣΛ, μια κατηγορία που μας ταιριάζει και το έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Διαθέτουμε ένα εξαιρετικό ρόστερ με έντονο το ντόπιο στοιχείο και από κει και πέρα και με τις σημαντικές προσθήκες που έγιναν, ευελπιστώ να πάνε όλα καλά. Εμείς σαν διοίκηση, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να καμαρώσουμε τη Δόξα ψηλά…».

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ:


«Καινούρια χρονιά, καινούριοι στόχοι για τη Δόξα Βλαχογιαννίου καθώς θέλουμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΛ. Έγιναν ορισμένες σημαντικές προσθήκες, ο βασικός κορμός διατηρήθηκε σε μεγάλο βαθμό, δε χρειάζονται μεγάλα λόγια και εκτιμώ πως μέσα από συλλογική προσπάθεια θα παρουσιάσουμε κάτι καλό. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥ:


«Και εγώ με τη σειρά μου θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Ήρθαν ορισμένα νέα πρόσωπα και καλούμαστε να δουλέψουμε σκληρά το διάστημα αυτό της προετοιμασίας, προκειμένου να εμφανιστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται σε ένα πρωτάθλημα αρκετά ανταγωνιστικό. Δεν μας φοβίζει τίποτα και θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών…».

ΘΕΜΗΣ ΔΟΥΚΑΣ:


«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μετακόμισα στο Βλαχογιάννι και θέλω να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι στην καινούρια προσπάθεια που γίνεται, έτσι ώστε η Δόξα να εμφανιστεί όσο πιο ανταγωνιστική, υλοποιώντας τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους με υγεία…».

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Πηγή: larisagoal.gr

 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.