Έβαλε… μπροστά ο Οικονόμος Τσαριτσάνης - Με όνειρα και φιλοδοξίες η «πρώτη» προπόνηση

 Με την παρουσία μελών της διοίκησης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης, η πρώτη προπόνηση του Οικονόμου, ξεκινώντας την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν στη μεγάλη τοπική κατηγορία της Λάρισας.

Ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Μπακογιάννης με τον βοηθό του Θανάση Βίλδο και τον γυμναστή της ομάδας Νίκο Καραμήτσιο, μίλησαν στους παίκτες παλιούς και καινούργιους πριν την προπόνηση, τονίζοντας τις υποχρεώσεις τους καθώς και το τεράστιο μέγεθος που έχει η ομάδα του Οικ.Τσαριτσάνης σαν ομάδα για να γνωρίζουν το βάρος της φανέλας που φοράνε.

Η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας δεν θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για τους παίκτες, καθώς θα είναι αναγνωριστική.

Μιλώντας στο σταθμό μας, ο προπονητής του Οικ.Τσαριτσάνης Βασίλης Μπακογιάννης, ανέφερε τα εξής: «Να ευχηθώ αρχικά καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. 

Έχουμε βάλει βάσεις από την προηγούμενη σεζόν στην ομάδα μας και με την διοίκηση έχουμε δουλέψει πάρα πολύ ώστε να φέρουμε στην ομάδα μας, τους ποδοσφαιριστές που θέλαμε.

Οι προσδοκίες είναι μεγάλες λόγω του ονόματος της Τσαριτσάνης και ξεκινάμε μια χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει». 

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.