Φιλική εντός έδρας ήττα για τον ΠΟΕ από τον Πιερικό

 Φιλική εντός έδρας ήττα γνώρισε ο ΠΟE από τον Πιερικό με 1-0 στο δημοτικό γήπεδο της πόλης, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας της Ελασσόνας εν όψει του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας στις 27 Αυγούστου αλλά και της έναρξης του πρωταθλήματος της μεγάλης τοπικής κατηγορίας τη Λάρισας. 

Η ομάδα του Νίκου Φώλλα πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση με τον προπονητή των κυανόλευκων να βγάζει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασίας.

Η ομάδα της Ελασσόνας με την εμφάνιση της άφησε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Χαρακτηριστικό είναι ότι η κερκίδα χειροκρότησε με θέρμη και επανειλημμένα την πρώτη παρουσία των Ελασσονιτών παικτών στον αγωνιστικό χώρο, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες τους.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Γιώργος Κυπαρίσσης με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πιερικός είχε κερδίσει και πέρυσι με το ίδιο σκορ την ομάδα της Ελασσόνας σε φιλικό αγώνα, με σκόρερ και τότε τον Κυπαρίσση, με πέναλτι.

Στο γήπεδο της Ελασσόνας βρέθηκε και παρακολούθησε τον αγώνα του Πιερικού και ο νέος διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Κατερίνης, Τομ Παπαδόπουλος με τους συνεργάτες του.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για την ομάδα του ΠΟΕ, την ερχόμενη Κυριακή 20 Αυγούστου με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Κοντογιώργος, Δίχρης, Στεργιόπουλος.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Καραμούλας, Κορτσάρι, Κριεζής, Περτζιόνι, Ζιαγκλιαβός, Γκαμπέτας, Κωνσταντινίδης, Ρολάντ, Τσιάκος, Καραγκούνης.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι: Γκανάτσιος, Αγρογιάννης, Χατζηβασίλης, Παπαϊωάννου.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Σεμιτσίδης, Μπαλάφας, Τσακνάκης, Ζαζόπουλος, Γαβρίδης, Κυπαρίσσης, Καλαϊτζής, Οικονομίκος Μάριος, Μυτακίδης, Μακρίδης, Παπαδόπουλος.

Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και οι: Δεληγιάννης, Κουρνούτης, Κουκοδήμος, Στραβογιάννης, Μαυρίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Κραγιόπουλος, Παπαδημητρίου, Αδαμόπουλος, Μυρωτής, Οικονομίκος Κώστας, Ανανιάδης, Σιδηρόπουλος.

Α.Ν.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.