«Φιλική» ισοπαλία (1-1) για Π.Ο.Ελασσόνας και Οικ.Τσαριτσάνης (φωτ.)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό ματς μεταξύ του ΠΟ Ελασσόνας και του Οικονόμου Τσαριτσάνης, που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας το απόγευμα της Κυριακής.

Το φιλικό είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον και πραγματοποιήθηκε μέσα σ’ ένα πολύ ευχάριστο κλίμα με την παρουσία αρκετών φιλάθλων.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Γκαραλιάκος (21') και ο Ζαγκλιαβός ισοφάρισε για την ομάδα της Ελασσόνας στο 63ο λεπτό.

Και οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους και δοκίμασαν διάφορα σχήματα βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Τον αγώνα διηύθυναν οι Θωμάς Μπουρουζίκας - Βασίλης Μάνος - Δημήτρης Μίχος, προετοιμαζόμενοι και για τις δικές τους υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Την ερχόμενη Τετάρτη (23/8) ο Οικονόμος θα υποδεχθεί στην Τσαριτσάνη την ομάδα του Κιλελέρ για φιλικό παιχνίδι, ενώ ο ΠΟΕ την επόμενη Κυριακή (27/8) θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν και συγκεκριμένα για το  Κύπελλο Ελλάδας, κόντρα στον Αστήρ Λιανοκλαδίου, εκτός έδρας.

Το φιλμ του αγώνα:
8’ Μετά από ωραία ενέργεια του Γκαμπέτα θα πασάρει διαγώνια στον Καραμούλα που θα σουτάρει πάνω στο Νούσια.
11’ Ο Μπούσιας βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Νούσια και θα σουτάρει ψιλά άουτ.
21’ Συρτή σέντρα του Δραχαλίβα από δεξιά στην καρδιάς της περιοχής, εκεί πετάχτηκε ο Γκαραλιάκος και με προβολή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γούπου για το 0-1.
29΄Συρτή εκτέλεση φάουλ του Καραμούλα έξω από την περιοχή, στα χέρια του Νούσια.
39’ O Ρολντάν θα σουτάρει από πλάγια θέση με τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί δοκάρι του Νούσια.
41’ Σουτ του Γκαμπέτα, από αρκετά πλάγια θέση, σε κόρνερ ο Νούσιας.
46’ Σουτ του Τσούτσα, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Γούπου
63’ Πάσα του Τσάκου στον Ζαγκλιαβό που με πολύ ωραίο σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
85’ Κοντινό σουτ του Σεμερτζίδη, μπλόκαρε ο Γούπος.

 ΠΟ Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Μπούσιας (68΄Αγρογιάννης), Κωνσταντινίδης, Λαγός, Κριεζής, Κουκούλης (51’ Χατζηβασίλης), Καραμούλας (46’ Ζαγλιαβός), Καραγκούνης, Γκαμπέτας, Τσιάκος (81’ Παπαιωάνου) , Ρολντάν (46’ Μουλτσιάς).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Νούσιας (57 Δραχαλίβας), Γκαντούνας Ηλ., Μπουμπουνάρας (46΄Κατσαντώνης), Φορτούνας, Αθανασούλης (71΄Γκαντούνας Νικ.), Γκόλτσιος (81’ Μπακογιάννης Δ.), Τσούτσας (57’ Σεμερτζίδης), Γανός (68’ Μακρυγιάννης), Γκαραλιάκος (57’ Κωνσταντίνου), Ματούλας (45’ Βασιλειάδης λ.τ.), Δραχαλίβας Στ. (46’ Δριστέλας).

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.