Κοσμοπλημμύρα στο Βλαχογιάννι - Δόξα και Σαφέτης βούλιαξαν την πλατεία Βλαχογιαννίου

Το αδιαχώρητο επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης (10/8) στην πλατεία του Βλαχογιαννίου.

Αφορμή η χοροεσπερίδα που διοργάνωσε η Δόξα Βλαχογιαννίου για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Το αγκάλιασμα που έδειξε ο κόσμος του Βλαχογιαννίου και  των γύρω χωριών στην προσπάθεια της διοίκησης της ομάδας ήταν κάτι παραπάνω από έντονη και αυτό φάνηκε από την συμμετοχή. 

Εκατοντάδες κόσμου προσήλθαν και στήριξαν με τη συμμετοχή του την προσπάθεια του συλλόγου.

Σε μια βραδιά όπου κύλησε με πολύ κέφι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο Κώστας Σαφέτης, η Άννα Μώρου και ο Γιάννης Σβαρνογιάννης, αποζημίωσαν και με το παραπάνω τους παρευρισκόμενους, αφού κατάφεραν να τους ξεσηκώσουν και να μην αδειάσει η πίστα ούτε λεπτό.

Η ομάδα του Βλαχογιαννίου προχώρησε και σε δύο βραβεύσεις. Αρχικά τίμησε τον περιφερειακό σύμβουλο και εντεταλμένο σύμβουλο τεχνικών έργων Στέλιο Δημότσιο, για την προσφορά του στον αθλητισμό και την τοπική αυτοδιοίκηση και στη συνέχεια την ομάδα της Προοδευτικής Βερδικούσιας, για την άνοδο στην Β’ τοπική κατηγορία της Λάρισας. 

Τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Πινακάς, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάνια Δόκου, ο περιφερειακός σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος τεχνικών έργων Στέλιος Δημότσιος, ο περιφερειακός σύμβουλος Διονύσης Μπαλούκας, ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, οι αντιδήμαρχοι, Γιάννης Δραγατσίκης και Κωνσταντίνος Δίμκος, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠ Έλενα Ταζέ, ο πρώην Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, ο πρόεδρος της κοινότητας Ανδρέας Παπακυπριανού, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσοχωρίου Γιάννης Ζαρλαδάνης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας Δημήτρης Μπουχλαριώτης, αρκετοί υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και πλήθος κόσμου.
Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.