Κουρέτας: «Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε 100 ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν τον τόπο τους» – Έρχεται η παρουσίαση ψηφοδελτίου της Π.Ε. Λάρισας

Με ανάρτηση που πραγματοποίησε σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας σκιαγραφεί το βασικό προφίλ των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, οι οποίοι θα τον πλαισιώσουν στον συνδυασμό της παράταξης «Πρωτοβουλία» ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

«Ετοιμαστείτε σιγά σιγά να γνωρίσετε 100 ανθρώπους πού με την στάση ζωής τους θέλουν να αλλάξουν τον τόπο τους» επισημαίνει ο κ. Κουρέτας, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει πως η παρουσίαση του ψηφοδελτίου στην Π.Ε. Λάρισας πρόκειται να γίνει την Παρασκευή.

Αναλυτικά, όσα επισημαίνει ο Δ. Κουρέτα;:

«Αναγκαστικά η προπόνηση γίνεται 6-8 το πρωί για να προλάβω όλα τα άλλα και ειδικα τώρα με τις εκλογές . Δεν μπορώ χωρίς αυτό .
Θεωρώ ότι τόσα χρόνια έχω πει πολλά , μπορεί και παραπάνω από όσα έπρεπε . Αλλά αφορούσε σε αυτά που κάναμε ως ομάδα και που λίγο πολύ τα ξέρετε . Σε αυτές τις εκλογές θα προσπαθήσω να αναδείξω από όλη την κοινωνία όχι πετυχημένους αλλά αυτούς που αξίζουν πραγματικά για να μπορέσει να αλλάξει αυτός ο τόπος . Θα δείτε αυτούς που φτιαχουν το ψωμί όχι αυτούς που το πουλάνε. Αυτούς που το πουλάνε τους εκτιμούμε αλλά τιμούμε ειδικά αυτούς που το φτιάχνουν. Θα αναδείξουμε το value όχι το success story που συνήθως τα μέσα προβάλλουν. Ετοιμαστείτε λοιπόν σιγά σιγά να γνωρίζετε 100 ανθρώπους πού με την στάση ζωής τους θέλουν να αλλάξουν τον τόπο τους . Γιατί ο τόπος αλλάζει όχι με έργα βιτρίνας και δρόμους . Αλλάζει με παραγωγικές επενδύσεις που σε αυτές είναι αφιερωμένες αυτές οι εκλογές .
Για την Θεσσαλία μας
Που πρέπει να αλλάξει
Σας ευχαριστουμε
Προχθές στα Τρίκαλα παρουσίασα το ψηφοδέλτιο των Τρικάλων . Την Δευτέρα στο Βόλο , την Τετάρτη Καρδίτσα και Παρασκευή Λάρισα . Και μετά ξεκινάμε να μεταδώσουμε το ελπιδοφόρο μήνυμα σε όλη τη Θεσσαλία».

Η ανάρτηση:

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.